DIADA DE L’ATLETISME CATALÀ

0
665

Beatriz Pascual i Carles Castillejo, Millors Atletes de l’Any 2.012
Aquest dijous 4 de juliol, s’ha celebrat la Diada de l’Atletisme Català a la Sala d’Actes de l’Edifici Docent del Consell Català de l’Esport a Esplugues de Llobregat. Ha estat una jornada plena d’emocions on la Federació Catalana d’Atletisme i tota la gran família atlètica catalana han fet la concessió de premis i guardons a les persones i entitats que han estat mereixedores de públic reconeixement.| Els premis als millors atletes catalans de la temporada 2.012 han estat per la Beatriz Pascual i en Carles Castillejo.També s’ha fet lliurament de premis als millors atletes catalans en totes les categories, als entrenadors dels atletes guardonats, i als atletes que han batut un rècord de Catalunya. Els Clubs han rebut els trofeus dels Campionats de Catalunya a l’aire lliure i en pista coberta en les diverses categories. El Club Atletisme Lloret ha rebut l’homenatge per l’efemèride dels 25 anys de trajectòria atlètica. La Placa al Mèrit Domingo Casillas ha estat pel jutge Jordi Reinoso, i la distinció de Jutge de l’Any per a José Saenz de Pablo. Per últim, destacar que la Federació Catalana d’Atletisme també ha ofert un merescut reconeixement i públic agraïment a l’entitat Aliança, pel seu suport a la Federació Catalana i a l’atletisme en general.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.