La Trail Senders del Penedès obsequiarà amb una samarreta técnica i un buff a tots els atletes

0
385

La segona edició de la Trail Senders del Penedès (les Cabanyes) 29-9-13, segueix en la mateixa línia que l’anterior, que l’atleta es portin un bons regals , apart de que l’organització posarà tots els serveix que li fan falta al atleta, parking, guardarrobia,dutxes, massatges, tres avituallaments , etc. cada es portaran de record uns obsequis de qualitat, sent una samarreta técnica i un buff de disseny i gran qualitat, també en la borsa hi haurà productes de les empreses que col·laboren amb la cursa, aquests regals son iguals per les dues curses, la llarga de 12,7 kms i la curta de 5,5 kms, en aquesta ultima cursa pot corre nens a partir dels 8 anys.| El preu de la cursa és de 13 euros sense xip i 12 amb xip groc i es poden fer a la web d’atletisme.cat ja hi ha 150 inscrits i fa un mes que les inscripcions estan obertes, sent el màxim de 500 per la llarga i 200 per la curta També aposta fort al donar de nou premis als 3 primers classificats per categoria en la cursa llarga, apart de la general. No us perdeu aquesta gran cursa d’iniciació en el mon del Trail, que transcorre per senders mil·lenaris que uneix 5 poblacions de una comarca tan esplendorosa i bonica com l’Alt Penedès, en la que les seves vinyes estan en el seu gran moment.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.