Albert Moreno i Anna Flaquer Guanyadors absoluts del triatló de Puigcerdà

0
342

La capital de la Cerdanya ha estat l’escenari ideal per la novena jornada de la lliga Nacional de triatlons 2013 i enguany també el Campionat de Catalunya pel grups d’edats , tot això amb el motiu de la edició numero tretze del triatló de Puigcerdà. Els triatletes han competit sota la distància sprint fent front a 750 metres de natació amb la temperatura de l’aigua al voltant dels 15 graus centígrads , tot seguit 20 quilòmetres de ciclisme de carretera i per acabar 5 quilòmetres de cursa a peu .| El guanyador absolut que encara pertany a la categoria sub-23 , pel vigent Campió de Catalunya absolut de duatló de carretera Albert Moreno (Cerrr Igualada) amb un temps final de 56 minuts 6 segons , 15 segons per davant del segon classificat absolut Joan Ruvireta (Club Natació Vic-etb ).Completant el podi al seu tercer graó Iñaki Baldellou ( CD Fasttriatlón).Per equips 1º CD Fasttriatlón ( Baldellou-Parreño-López de Sagredo ) 2º Club Natació Prat-triatló ( Torres-Fauria-Chirico) 3º Club Natació Vic-etb ( Ruvireta-Moreno-Brunet) Dins de la competició femenina victòria absoluta per la sub-23 Anna Flaquer (CD Fasttriatlón) amb un crono de 1 hora 7 minuts 39 segons , un marge de 10 segons d’avantatge a la segona classificada absoluta i primera junior , la actual Campiona de Catalunya absoluta de duatló de carretera Carla Bertos (Club Natació Prat-triatló ) , la també junior Marta Botsora ( Club Natació Prat-triatló ) s’ha classificat al tercer lloc absolut de la competició .Per equips meritori doble del CD Fasttriatlón ( Flaquer-Loehr-Pubill).2ª Club Natació Prat-triatló (Bertos-Botsora-Sepúlveda).3ª Centre Natació Mataró ( Luna-Tomas-Rocha).

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.