Albert Moreno i Anna Flaquer Guanyadors absoluts del triatló de Puigcerdà

0
410

La capital de la Cerdanya ha estat l’escenari ideal per la novena jornada de la lliga Nacional de triatlons 2013 i enguany també el Campionat de Catalunya pel grups d’edats , tot això amb el motiu de la edició numero tretze del triatló de Puigcerdà. Els triatletes han competit sota la distància sprint fent front a 750 metres de natació amb la temperatura de l’aigua al voltant dels 15 graus centígrads , tot seguit 20 quilòmetres de ciclisme de carretera i per acabar 5 quilòmetres de cursa a peu .| El guanyador absolut que encara pertany a la categoria sub-23 , pel vigent Campió de Catalunya absolut de duatló de carretera Albert Moreno (Cerrr Igualada) amb un temps final de 56 minuts 6 segons , 15 segons per davant del segon classificat absolut Joan Ruvireta (Club Natació Vic-etb ).Completant el podi al seu tercer graó Iñaki Baldellou ( CD Fasttriatlón).Per equips 1º CD Fasttriatlón ( Baldellou-Parreño-López de Sagredo ) 2º Club Natació Prat-triatló ( Torres-Fauria-Chirico) 3º Club Natació Vic-etb ( Ruvireta-Moreno-Brunet) Dins de la competició femenina victòria absoluta per la sub-23 Anna Flaquer (CD Fasttriatlón) amb un crono de 1 hora 7 minuts 39 segons , un marge de 10 segons d’avantatge a la segona classificada absoluta i primera junior , la actual Campiona de Catalunya absoluta de duatló de carretera Carla Bertos (Club Natació Prat-triatló ) , la també junior Marta Botsora ( Club Natació Prat-triatló ) s’ha classificat al tercer lloc absolut de la competició .Per equips meritori doble del CD Fasttriatlón ( Flaquer-Loehr-Pubill).2ª Club Natació Prat-triatló (Bertos-Botsora-Sepúlveda).3ª Centre Natació Mataró ( Luna-Tomas-Rocha).

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.