Segona cursa del circuit Corre per la independència

0
423

La cursa de la Vila Olímpica de Barcelona disputada en un matí de ressaca de concert, ha estat la segona cursa del Circuit Corre per la Independència.
En categoria masculina l’atleta de Cardedeu, David Marginedas, ha tornat a ser el més ràpid amb un temps de 36:58 i continua al davant de la classificació del circuit. També en categoria femenina la corredora d’El Prat de Llobregat, Maria Marcé, ha tornat a ser la més ràpida amb un temps de 48’34” i manté la primera posició. La classificació pot variar si altres corredors que han participat a la cursa s’apunten al circuit ja que se’ls assignarien els punts corresponents. A la zona de sortida i arribada de la cursa s’ha instal·lat l’estand del circuit on s’ha venut durant tot el matí el material del circuit: samarretes, gorres i enganxines pel xip.| Els corredors han trobat al seu pas per la Rambla del Poblenou una cadena d’estelades que els ha animat a fer els últims metres. Després del lliurament de trofeus s’han repartit els obsequis del circuit als afortunats en el sorteig. Podeu veure imatges de la cursa a l’apartat i consultar com queda la classificació del circuit a la web del circuit. www.correperlaindependencia.cat La propera cursa puntuable del circuit serà la de L’Espluga de Francolí el dia 28 de juliol. Les inscripcions ja estan obertes !

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.