CAMPIONAT D’ESPANYA PROMESA

0
429

El proper cap de setmana, 29 i 30 juny, se celebrarà la 27a edició del Campionat d’Espanya Promesa a l’Estadi Municipal de Mataró, organitzat pel Centre Atlètic Laietània. Aquesta serà la primera vegada que la capital maresmenca acull un campionat estatal de pista a programa complet. Una setantena d’atletes catalans participaran en la lluita per a aconseguir el títol estatal de la categoria.| De la representació catalana podem destacar la presència d’atletes com Eduard Viles (CA Igualada) en 100 metres, Adrià Burriel (CA Mollet) inscrit en 100 i 200 metres, Abdelaziz Merzougui (FCB) que farà els 5.000 m, Arnau Erta (FCB) als 110 m tanques, Xavier Carrión (JAS) als 400 m tanques, Ibrahim Ezzaydouny (FCB) als 3.000 m obstacles, Dídac Salas (FCB) i Oscar Oliver (AD M) en salt amb perxa i Pedro José Martín (PdC) en llançament de martell. En dones, podem destacar la participació de Victòria Sauleda (ISS-L’H) als 800 metres, Alba Manzano (AAC) i Maria Aznar (UA) als 100 m tanques, Alba Casanovas (FCB) als 400 m tanques, Beatriz Caspar (ISS-L’H) als 3.000 m obstacles, Clàudia García (FCB) en salt d’alçada, Raquel Cosme (AD M) en salt amb perxa, Elena Llobera (Lleida UA) en salt de llargada, Ester Garcia (AAC) en triple salt, Haja Gerewu (FCB) inscrita en llançament de pes i disc, Gemma Fibla (FCB) i Jenifer Nevado (At SS) en martell, Níria Pascual (CA Igualada) en javelina i Clara Remacha (FCB) a l’heptatló.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.