CIRCUIT MARESME5K

0
465

DARRERES HORES PER A INSCRIURE’S A LA CURSA MARESME5K DE CALELLA
El nou projecte de GESPORT, el CIRCUIT MARESME5K, tancarà les seves inscripcions per a la primera de les seves curses el dijous a les 21 h. La cursa, de 5000 metres i oberta a tothom, es celebrarà aquest proper dissabte, 29 de juny, al Passeig Manuel Puigvert de CALELLA, a partir de les 9 del vespre. El circuit MARESME5K constarà de dues proves més, la d’Arenys de Mar dissabte 6 de juliol i la de Santa Susanna dissabte 13 de juliol, totes amb sortida a les 9 del vespre, i en un recorregut planer al passeig, al costat del mar.| El preu a cadascuna d’elles és totalment popular, de 9 euros, i un d’ells es destina a la FUNDACIÓ MIQUEL VALLS (ELA). Tots els participants rebran una samarreta i beguda al finalitzar la prova.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.