CIRCUIT MARESME5K

0
575

DARRERES HORES PER A INSCRIURE’S A LA CURSA MARESME5K DE CALELLA
El nou projecte de GESPORT, el CIRCUIT MARESME5K, tancarà les seves inscripcions per a la primera de les seves curses el dijous a les 21 h. La cursa, de 5000 metres i oberta a tothom, es celebrarà aquest proper dissabte, 29 de juny, al Passeig Manuel Puigvert de CALELLA, a partir de les 9 del vespre. El circuit MARESME5K constarà de dues proves més, la d’Arenys de Mar dissabte 6 de juliol i la de Santa Susanna dissabte 13 de juliol, totes amb sortida a les 9 del vespre, i en un recorregut planer al passeig, al costat del mar.| El preu a cadascuna d’elles és totalment popular, de 9 euros, i un d’ells es destina a la FUNDACIÓ MIQUEL VALLS (ELA). Tots els participants rebran una samarreta i beguda al finalitzar la prova.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.