VII MITJA MARATO PER RELLEUS -MATARO-

0
594

Puntuable per la lliga Championchip. Al fer la inscripció, cal donar el numero de xip propi per puntuar. No cal portar-lo.
1. Organitzen el Clubs d’Atletisme de Fons de la ciutat, G.A.Lluïsos Mataró i Colla Maimakansu amb la col.laboració de l’Institut d’Esports
2. La prova tindrà lloc el dissabte 6 de juliol a les set de la tarda.
3. Les formacions poden ser masculines (incloen mixtes) o femenines i seran de tres corredors per equip.
4. La inscripció es de 30 euros per equip.
5. Tots els atletes de menys de 18 anys hauran de portar una autorització dels pares o tutors i no poden tenir menys de 15 anys. 6. La inscripció es tancarà el dijous dia 4 a la una del migdia o quan s’arribi a 150 equips 7. L’ordre de participació serà el mateix que consti a la butlleta d’inscripció,| 8. El circuit és urbà, per l’interior del nou Parc Central. Sis voltes cada corredor. 9. La prova es donarà per finalitzada a les dues hores de l’inici, a les nou i al moment començara el repartiment de trofeus. 10. Tindràn trofeu els tres primers equips masculins i femenins. 11. També tindràn trofeu, sumant l’edat dels tres participants, el primer equip de 60 o menys anys, el primer equip de 61-90 anys, el primer equip de 91-120 anys, el primer equip de 121-150 anys el primer equip de més de 150 anys,i el primer equip de mes de 180 anys si no tenen trofeu a la general. 12. Hi haurà avituallament d’aigua a un punt fix del circuït i a l’arribada, dutxes a prop i obsequi als participants. 13. Per inscriure’s cal enviar un fax al 93.7990454. 14. Pot fer-se també per telefon al 93.7990454. 15. O per correu electrónic a maimakansu@maimakansu.com 16. Cal donar el nom de l’equip i el nom, cognoms i l’edat de cadascún dels tres components. 17. El pagament s’ha de fer al compte 0081 5589 11 0001097920 Banc Sabadell. BUTLLETA D’INSCRIPCIÓ Equip . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 1er atleta Nom . . . . . . . . . . . . . . . . . Cognoms . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Edat . . . xip groc. . . . . . . 2on atleta Nom . . . . . . . . . . . . . . . . . Cognoms . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Edat . . . xip groc. . . . . . . 3er atleta Nom . . . . . . . . . . . . . . . . . Cognoms . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Edat . . . xip groc. . . . . . .

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.