Prop de 5.000 inscrits 23a Cursa Vila Olímpica de Barcelona

0
464

A pocs dies per a la celebració de la XXIII Cursa Vila Olímpica de Barcelona-Circuit Aliança, organitzada pel Club La Sansi i Club Canaletas, que tindrà lloc el proper 30 de juny a les 9h s’ han esgotat les inscripcions per a la cursa de 10km i només queden per la de 5km. Per primer cop en les 22 edicions tindrà una cursa paral·lela de 5 km que començarà a les 9h i la cursa de 10km a les 09:10h abans dels menors, que participaran a les 10.30h.| Josep Lluis Blanco, organitzador de la cursa, comenta “El circuit aquest any està homologat, però per seguretat i perquè els corredors puguin gaudir i córrer millor, hem decidit deixar només dorsals per a la cursa de 5km i menors. És la cursa de Barcelona amb els 10km més plans i tindrem més de 5.000 participants “. La sortida l’efectuarà l’arquer de barcelona’92, Antonio Rebollo.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.