La 21a Pujada i la 14a Caminada a l’Ermita de Sant Joan de Montblanc es consolida el 24 de juny

0
395

La tradicional pujada a l’ermita de Sant Joan que té lloc cada 24 de juny, consolida la seva participació en un dia tant especial com és Sant Joan, i especialment aquest any, que es celebren els 20 anys de la restauració de la ermita. 54 caminadors han pres part en la 14ª Caminada, sent l’edició amb més caminadors, mentre que 112 corredors han participat en la 19ª Pujada a l’Ermita de Sant Joan, superant els 100 participants per segona vegada en la història de la cursa i que suposa la seva consolidació al voltant dels 120 participants que és el màxim establert per la organització. | La pujada, amb una distància de 9,3 Qm, ha estat guanyada en categoria masculina per Rubert Budai de Runners el Vendrell amb un temps de 40 minuts i 37segons. En categoria femenina s’ha imposat Rosa Espachs del Sicoris Lleida amb un temps de 48 minuts i 03 segons. Des del Club Atlètic Montblanc agrair la participació de tots els atletes, la col·laboració de BTT Montblanc, els Ermitans de Sant Joan, Protecció Civil de Montblanc i de tots els col·laboradors i voluntaris. Les classificacions i fotos de la prova es poden consultar a la pàgina web del club www.atletisme.cat/clubs/montblanc o www.atleticmontblanc.cat

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.