CAMPIONAT DE CATALUNYA ABSOLUT I CAMPIONAT D’ESPANYA PROMESA

0
296

Aquest dimecres19 de juny, a la seu del Centre Atlètic Laietània, s’ha fet l’acte de presentació del 93è Campionat de Catalunya Absolut Absolut Open Catalunya – XVIII Míting “Ciutat de Mataró”, que se celebrarà els propers 2 i 3 de juliol a l’Estadi Municipal de Mataró, i el 28è Campionat d’Espanya Promesa, que se celebrarà els dies 29 i 30 de juny al mateix escenari. Aquesta serà la primera vegada que Mataró acull un campionat estatal de pista i la tercera de l’autonòmic desprès de les edicions de 2.010 i 2.011.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.