CAMPIONAT D’EUROPA DE SELECCIONS

0
472

Dotze atletes catalans seleccionats
El Comitè Tècnic de la Real Federación Española de Atletismo ha donat a conèixer els atletes seleccionats que participaran al Campionat d’Europa de Seleccions que se celebrarà el proper cap de setmana, 22 i 23 de juny a Gateshead, Anglaterra. Dotze atletes catalans participaran en aquest campionat continental per seleccions, vuit homes i quatre dones. Sergio Ruiz (JAS) participarà a la prova dels 200 metres i el relleu de 4X100 m, Adel Mechaal (AA Palamós) ho farà en 1.500 m, Jackson Quiñónez (FCB) als 110 m tanques, Abdelaziz Merzougui (FCB) als 3.000 m obstacles, Igor Bychkov (PdC) en salt amb perxa, Jordi Sánchez (FCB) en llançament de javelina, Eduard Viles (CA Igualada) i Adrià Burriel (CA Mollet) als 4X100 metres.| En dones, Estela García (VTiM) està seleccionada per a participar en les proves de 100 m, 200 m i 4X100 metres, Judit Pla (AS) als 5.000 metres, Berta Castells (VTiM) al llançament de martell i Plàcida A. Martínez (FCB) als relleus de 4X100 m i 4X400 metres.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.