Aurun Sunset Race (Cursa del Crepuscle) a la Platja de Castelldefels (10 i 42 km.)

0
481

El proper 20 de juliol (20.00 hores) s’organitza la segona edició de la Aurun Sunset Race, una cursa de 10 quilòmetres que transcorre íntegrament sobre la sorra de la platja de Castelldefels (amb sortida i arribada a la Plaça de les Palmeres). Un entorn incomparable, una cursa diferent i apta per a tots els nivells. A més, i com a gran novetat, s’introdueix de forma paral.lela una marató per als atletes més preparats. Aquesta també transcorre sobre la sorra però, a més de Castelldefels, abraça els municipis de Les Botigues de Sitges, Gavà, Sant Boi, Viladecans i El Prat. I compta amb importants premis en metàl.lic: 500, 300 i 100 euros per als tres primers classifcats. A més d’un premi extraordinari de 500 euros per al primer home i dona que baixin de 2.46.00 i de 3.33.00 respectivament, récords mundials de marató sobre sorra.| La cursa de 10 km té un preu de 14 euros i la marató de 25 euros. Un 5% de la recaptació de les inscripcions tindrà finalitat benèfica, ja que es destina a la ONG Proyecto EOS (www.ccong.es) . A més, a la categoría famílies de la cursa de 10 km, els menors de 14 anys només paguen 4 euros que van íntegrament a aquesta ONG. Més informació i inscripcions a aurunseries.com
No cal adormir-se perquè només hi ha 900 places per a la cursa de 10 km i 100 places per a la de 42.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.