Nit d’or primera cursa solidària nocturna que s’organitza al Parc Natural del Collserola

0
310

La Nit d’Or, la primera cursa solidària nocturna que s’organitza al Parc Natural del Collserola des de Cerdanyola amb sortida i arribada a la Zona Municipal Esportiva de Fontetes, es disputarà dissabte 6 de juliol. Podeu escollir entre dos circuits de 18km i 10km. Tots dos tenen el mateix cost (15 Euros) i al tractar-se d’un Parc Natural tenen un aforament limitat de 400 participants per circuit. Com sempre, no faltarà la samarreta de la cursa per tots els participants i a més, els 200 primers inscrits a cada circuit tindran un llum frontal de regal. Un cop acabeu la cursa, teniu a la vostra disposició tots el equipaments de la Zona Esportiva Municipal de Fontentes (vestidors, lavabos, dutxes), avituallament i la piscina del Turonet per fer un bany i marxar fresquets a casa.| Us convidem a tots a participar d’una manera o altre en aquest esdeveniment solidari… no hi falteu!

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.