CAMPIONAT DE CATALUNYA INFANTIL, ALEVÍ i BENJAMÍ

0
382

Tres Rècords de Catalunya Infantils:
Jäel Bestué als 150 amb 19″32
Maria Vicente als 80 m tanques amb 12”49
Sara Gallego als 600 m amb 1’37”15

El passat dissabte 15 de juny es va celebrar la Jornada Final dels Campionats de Catalunya Infantil, Aleví i Benjamí a l’Estadi Estadi Camp Clar de Tarragona. Ha estat una magnífica jornada atlètica amb la consecució de grans registres i tres rècords de Catalunya a la categoria infantil. Jäel Bestué (CM St Cugat) ha estat una de les protagonistes del campionat en aconseguir dos medalles d’or i un Rècord deCatalunya. Jäel s’ha imposat als 80 m amb una marca de 10”54 i també als 150 metres amb 19”32, marca que representa un nou Rècord de Catalunya Infantil millorant en 19 centèsimes l’anterior registre.| Maria Vicente (ISS-L’H) també s’ha imposat en dues proves, el salt d’alçada amb una marca de 1,60 m i als 80 m tanques, on ha marcat un registre de 12”49, millorant en 11 centèsimes el seu propi rècord català. Sara Gallego (CE Universitari) també ha aconseguit dos medalles d’or, a la prova dels 220 m tanques amb un temps de 33”58 i als 600 metres on ha marcat 1’37”15, millorant en més de dos segons l’anterior rècord català de la distància.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.