CAMPIONAT DE CATALUNYA CADET

0
273

El passat diumenge 16 de juny es va celebrar la Jornada Final dels Campionats de Catalunya Cadet a l’Estadi Municipal de Lloret de Mar. Ha estat una magnífica jornada atlètica amb la consecució de grans registres. Podem destacar l’actuació de Joel Ferrando (FCB) que ha marcat 35”69 als 300 metres, Iker Gómez (UA Rubí) 41”02 als 300 m tanques, prova en la que Lluc Esquirol (CA Gavà) ha estat segon amb 41”02, Víctor Coll (FCB) ha saltat 4,20 m en perxa, el mateix registre que Nahuel Agustín (JAS) que ha quedat segon, Ona Rossell (AC) s’ha imposat als 300 metres amb 40”90 i en salt de llargada amb 5,80 metres, Laia González (CM St Cugat) ha marcat 15”02 als 100 m tanques, Anna Massa (Girona CB-CAP) ha saltat 3,50 m en perxa i Clàudia Rofes (CM St Cugat) que ha marcat 35,25 m en javelina.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.