Premiem els més ràpids amb un cap de setmana al resort esportiu Club La Santa de Lanzarote

0
300

Córrer amb el xip groc té premi. Per això Championchip ha arribat a un acord amb el reconegut resort esportiu organitzador de l’Ironman, El Club La Santa de Lanzarote, per recompensar amb un pack de dos dies d’allotjament l’home i la dona més ràpids i l’acompanyant que desitgin (un pack valorat en 350 euros, que inclou pensió complerta i possibilitat de gaudir de totes instal·lacions).| Així mateix, tots els inscrits a la Lliga Internet 2013 que ho desitgin, tindran un 40% de descompte en la pernoctació al resort esportiu Club La Santa, podent-se allotjar per 60€/dia/apartament –on hi caben 3 persones i un menor de 15 anys– més l’esmorzar per a dos a compte de la casa. Aquesta promoció serà aplicable pel proper mes de septembre de 2013 i també maig, juny i setembre del 2014 segons disponibilitat. Per optar a aquest premi caldrà inscriure’s de manera gratuïta al formulari de la lligueta. Puntuaran les curses corregudes entre el 29 de juny i el 28 de juliol. Passada aquesta data, el primer home i la primera dona classificats seran premiats amb aquest pack (2 dies, pensió complerta i possibilitat de gaudir de totes instal·lacions esportives), per a ells i l’acompanyant que desitgin, al Club La Santa de Lanzarote. Els guanyadors podran fer efectiu el premi durant els mesos de setembre de 2013 o maig i juny de 2014. La recompensa a l’esforç dels atletes és la nova fórmula anomenada ‘weekend-sport-break’ o ‘escapada esportiva’, que inclou el cap de setmana desitjat, però el Club La Santa permetrà escollir dos dies entre setmana. En qualsevol cas s’ha d’avisar amb, com a mínim, 10 dies d’antelació, i s’hauràn d’identificar pel nom i cognom –guanyadors i participants– i dient que són membres de la Lliga de ChampionChip. L’únic que s’hauran de pagar els guanyadors serà el vol, que pot ser, per exemple, amb les companyies low-cost Ryanair i Vueling. El pack per als premiats inclou: ■L’apartament tipus A (Groc, Verd o Vermell) segons disponibilitat amb servei de tovalloles i neteja diaris. ■Esmorzar, dinar i sopar en buffet lliure. ■L’ús de material esportiu (raquetes, bicicletes, material aquàtic, pilotes, etc.) ■Accés a 219 activitats diàries de fitness i esportives. ■L’ús de les instal·lacions esportives (piscina olímpica climatitzada, pista d’atletisme, piscines recreatives, etc.) ■Accés a instruccions de golf, winsurf, tennis, pàdel etc… ■Accés a proves i competicions (miniduatlons, minitriatlons, btt, running…) i tornejos (voley, tennis, squaix, bàdminton, futbol, etc.) ■Servei de gaurderia i zona ‘Play Time’ en cas de venir amb menors de 10 anys. ■Assistència als shows/actuacions nocturnes en les dates que vinguin.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.