Premiem els més ràpids amb un cap de setmana al resort esportiu Club La Santa de Lanzarote

0
388

Córrer amb el xip groc té premi. Per això Championchip ha arribat a un acord amb el reconegut resort esportiu organitzador de l’Ironman, El Club La Santa de Lanzarote, per recompensar amb un pack de dos dies d’allotjament l’home i la dona més ràpids i l’acompanyant que desitgin (un pack valorat en 350 euros, que inclou pensió complerta i possibilitat de gaudir de totes instal·lacions).| Així mateix, tots els inscrits a la Lliga Internet 2013 que ho desitgin, tindran un 40% de descompte en la pernoctació al resort esportiu Club La Santa, podent-se allotjar per 60€/dia/apartament –on hi caben 3 persones i un menor de 15 anys– més l’esmorzar per a dos a compte de la casa. Aquesta promoció serà aplicable pel proper mes de septembre de 2013 i també maig, juny i setembre del 2014 segons disponibilitat. Per optar a aquest premi caldrà inscriure’s de manera gratuïta al formulari de la lligueta. Puntuaran les curses corregudes entre el 29 de juny i el 28 de juliol. Passada aquesta data, el primer home i la primera dona classificats seran premiats amb aquest pack (2 dies, pensió complerta i possibilitat de gaudir de totes instal·lacions esportives), per a ells i l’acompanyant que desitgin, al Club La Santa de Lanzarote. Els guanyadors podran fer efectiu el premi durant els mesos de setembre de 2013 o maig i juny de 2014. La recompensa a l’esforç dels atletes és la nova fórmula anomenada ‘weekend-sport-break’ o ‘escapada esportiva’, que inclou el cap de setmana desitjat, però el Club La Santa permetrà escollir dos dies entre setmana. En qualsevol cas s’ha d’avisar amb, com a mínim, 10 dies d’antelació, i s’hauràn d’identificar pel nom i cognom –guanyadors i participants– i dient que són membres de la Lliga de ChampionChip. L’únic que s’hauran de pagar els guanyadors serà el vol, que pot ser, per exemple, amb les companyies low-cost Ryanair i Vueling. El pack per als premiats inclou: ■L’apartament tipus A (Groc, Verd o Vermell) segons disponibilitat amb servei de tovalloles i neteja diaris. ■Esmorzar, dinar i sopar en buffet lliure. ■L’ús de material esportiu (raquetes, bicicletes, material aquàtic, pilotes, etc.) ■Accés a 219 activitats diàries de fitness i esportives. ■L’ús de les instal·lacions esportives (piscina olímpica climatitzada, pista d’atletisme, piscines recreatives, etc.) ■Accés a instruccions de golf, winsurf, tennis, pàdel etc… ■Accés a proves i competicions (miniduatlons, minitriatlons, btt, running…) i tornejos (voley, tennis, squaix, bàdminton, futbol, etc.) ■Servei de gaurderia i zona ‘Play Time’ en cas de venir amb menors de 10 anys. ■Assistència als shows/actuacions nocturnes en les dates que vinguin.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.