Torna el Barcelona Midnight Trail

0
443

Torna, amb més i millor, la carrera més sorprenent de la passada temporada
Després del gran èxit de la primera edició, torna el Barcelona Midnight Trail. El divendres 6 de setembre es disputarà aquest trail nocturn de 14 quilòmetres, amb sortida i arribada al parc del Tibidabo. Els corredors barcelonins ja es poden inscriure a aquesta aventura diferent per l’indret més salvatge de la ciutat comtal.
Nova data : Divendres 6 de Setembre

Inscripcions obertes a www.midnighttrail.com (limitat a 1000 persones)
Trail nocturn de 14km amb sortida i arribada en el Parc del Tibidado
| Barcelona es mou a peu. Cada vegada són més els corredors que, en les seves estones lliures, es calcen les sabatilles esportives i surten a desfer-se de les tensions pels carrers de la ciutat. Però no solament pels carrers: molts s’escapen pel parc de Collserola, un entorn excepcional per descobrir i practicar el trail. El Barcelona Midnight Trail celebra aquesta tendència afegint el seu toc especial: la nit. La foscor incrementa les sensacions i l’encant de l’experiència. Gràcies a la col•laboració del Parc de Collserola i del Parc del Tibidabo, el recorregut respecta les zones més sensibles de l’espai natural, però ofereix una bona iniciació al trail amb un desnivell exigent.
 Aquesta segona edició porta certes millores que la faran encara més atractiva. Per exemple, l’organització disposarà d’un espai més ampli dins del Parc del Tibidabo per rebre els participants i proposar més animacions. Amb la intenció que ningú perdi l’oportunitat de participar, aquest any el límit d’inscripcions s’amplia a 1000, i per evitar que els corredors puguin molestar-se es dividiran en dues sortides diferents. D’altra banda, la carrera es disputarà un divendres en comptes d’un dissabte, i serà així el tret de sortida ideal per al cap de setmana.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.