SUMARI de la REVISTA MARATHON del MES de JUNY 2013 (Nº 327)

0
456

Comencem amb la gran novetat de l’estiu: La primera CURSA DIAGONAL DIR GUÀRDIA URBANA: Una nova prova que travessa Barcelona de dalt a baix per l’avinguda Diagonal. Continuem amb moltíssims comentaris de proves de casa nostra: MITJA de TÀRREGA: La nova junta porta a terme una magnífica organització. PRIMERA CURSA CALIFORNIA SPORTS 5K: A Terrassa la primera edició de la prova va ser tot un èxit. CURSA FIRA de SANT ISIDRE: La cursa de Cardedeu va reunir més de 1.500 atletes. CURSA de NOU BARRIS: Més de 2.000 atletes populars i atletes d’elit pels carrers del barri. | MITJA MARATÓ DE GIRONA: Cinc distàncies diferents que van aplegar 2.200 corredors. PRIMERA CURSA ‘1714’: Una nova prova de caràcter reivindicatiu. PRIMERA CURSA DEL MASNOU: Una nova proposta amb el segell de qualitat de La Sansi va aplegar més de 800 participants. ENTREVISTA a MARY MARCOS: Mary és monitora de fitness i corredora popular en ascens. NEIX PRORUNNERS: La botiga Runnersworld canvia la seva denominació amb molts projectes de futur. PUJADA a COLL DE PAL: La prova d’enguany arriba al seu 30è aniversari. ASICS TRAIL de SANT ESTEVE: Marc Soler guanya establint un nou rècord: 2h:14. La TRANSVULCANIA 2013: Kilian Jornet va completar els 83 km del recorregut en 6h:54. FLAIXOS de NOTÍCIES: Breus sobre atletisme mundial i per acabar aquest extraordinari número tota l’actualitat de la DIAMOND LEAGUE amb les últimes tres proves: Qatar, Shanghai i Nova York. NOTA FINAL: Si tot això és del vostre interès i encara no sou subscriptors de la revista, US PODEU FER SUBSCRIPTORS de la nostra publicació a través de la pàgina web: www.revistamarathon.com (recordeu que Revista Marathon NO es ven als quioscos, només es distribueix per subscripció).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.