Gairebé 4.000 atletes participaran diumenge a la 6a Cursa de la Maquinista per la Integració

0
435

Aquest migdia s’ha presentat la Cursa de la Maquinista per la Integració 5k i 10k (2013), que tindrà lloc el proper diumenge 9 de juny al matí, amb gairebé 4.000 inscrits, 400 dels quals són atletes discapacitats. L’acte de presentació ha tingut lloc a la plaça del rellotge del centre comercial La Maquinista i ha comptat amb la presència de les autoritats institucionals i esportives pertinents, així com amb l’elit de l’atletisme popular català (veure foto) i la premsa esportiva del país. Entre els atletes que apadrinen i participaran a la cursa destaquen Abderraman Ait Khamouch, Miguel Quesada Velasco, Zhor Belyaid, Hasna Bahom, Mohamed Benhbarka, Carles Castillejo, Jose A. Castilla, Sergio Enríquez, Jordi Escoriza, Natalia González, Ouaffa Hamani, Inna Lebedieva, Raquel Parrado, Hadif Hada Guiffa, Driss Lakhouaja i Jose Luis Blanco.| Un any més, la cursa popular de la Maquinista ha sigut una prova solidària. En aquesta sisena edició, tots els participants recolzaven amb 1 euro del preu de la seva inscripció la tasca que realitza la Fundació Johan Cruyff amb nens discapacitats, mitjançant activitats esportives. Així mateix, el centre comercial La Maquinista entregarà la mateixa quantitat a la Fundació Cruyff, doblant així el total recaptat amb fins solidaris. La 6a Cursa de La Maquinista està organitzada per La Maquinista i Zona Vip Events, amb el suport de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona, l’Ajuntament de Barcelona, esportcat i la Fundació Johan Cruyff. I compta amb el patrocini de l’aliança, SPORT, Màxima FM, Ibercaja i Coca-Cola. Cronometra Championchip. La Cursa de La Maquinista tanca la Challenge BCN 10k i suposa la segona prova del circuit aliança. El circuit aliança de curses populars inclou sis proves del calendari de 5k i 10k: La Nocturna Sport ciutat de l’Hospitalet (ja realitzada, el 27 abril), La Maquinista per la Integració (d’aquest 9 juny), Vila Olímpica (30 juny), la Gavà Nit Run (6 juliol), la Marató del Mediterrani (20 d’octubre) i la Sant Silvestre Sant Cugat (31 desembre). La participació en el circuit aliança és automàtica i gratuïta per als corredors propietaris del xip groc que facin efectiva la inscripció a les proves del calendari.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.