PUJADA A L’ERMITA DE SANT JOAN

0
307

JA ESTAN OBERTES LES INSCRIPCIONS PER LA PUJADA A L’ERMITA DE SANT JOAN DEL PROPER 24 DE JUNY DE 2013
amb el lema ” Keep Calm and Run”, ja estan obertes les inscripcions per la 21a Pujada a l’ermita de Sant Joan 2013 que tindrà lloc el proper 24 de juny, diada de Sant Joan. El mateix dia tindrà lloc la 14a Caminada a l’Ermita de Sant Joan. La pujada sortirà a les 9 del matí des de la plaça Major de Montblanc i les inscripcions poden fer-se a la pàgina web del club fins el 21 de juny. La caminada sortirà també des de la plaça Major a 2/4 de 8 del matí i les inscripcions es faran el mateix dia, una hora abans de la sortida. El preu de la inscripció és de 8 euros i tots els participants rebran una samarreta tècnica de record i esmorzar a l’arribada. | A més aquest any en motiu del 20è aniversari de la restauració de l’ermita de Sant Joan, tot els participants rebran el record del 20è aniversari. Tota la informació està disponible a www.atleticmontblanc.cat i a www.atletisme.cat/clubs/montblanc

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.