PUJADA A L’ERMITA DE SANT JOAN

0
480

JA ESTAN OBERTES LES INSCRIPCIONS PER LA PUJADA A L’ERMITA DE SANT JOAN DEL PROPER 24 DE JUNY DE 2013
amb el lema ” Keep Calm and Run”, ja estan obertes les inscripcions per la 21a Pujada a l’ermita de Sant Joan 2013 que tindrà lloc el proper 24 de juny, diada de Sant Joan. El mateix dia tindrà lloc la 14a Caminada a l’Ermita de Sant Joan. La pujada sortirà a les 9 del matí des de la plaça Major de Montblanc i les inscripcions poden fer-se a la pàgina web del club fins el 21 de juny. La caminada sortirà també des de la plaça Major a 2/4 de 8 del matí i les inscripcions es faran el mateix dia, una hora abans de la sortida. El preu de la inscripció és de 8 euros i tots els participants rebran una samarreta tècnica de record i esmorzar a l’arribada. | A més aquest any en motiu del 20è aniversari de la restauració de l’ermita de Sant Joan, tot els participants rebran el record del 20è aniversari. Tota la informació està disponible a www.atleticmontblanc.cat i a www.atletisme.cat/clubs/montblanc

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.