CAMPIONAT DE CATALUNYA BENJAMÍ, ALEVÍ, INFANTIL i CADET (fase prèvia)

0
458

El proper cap de setmana, 8 i 9 de juny, se celebrarà la Jornada Prèvia del Campionat de Catalunya Benjamí, Aleví, Infantil i Cadet a l’Estadi Municipal de Castellar del Vallés. El dissabte 8 es realitzaran les competicions per a les categories aleví i infantil, i el diumenge 9 les corresponents a les de benjamí i cadet. Es classificaran per a la Jornada Final les setze millors marques per categoria i prova, excepte en els concursos i en les proves de mig fons, en els quals es classifiquen dotze. La jornada final de la categoria cadet se celebrarà el proper 16 de juny a Lloret de Mar i les corresponents a les categories benjamí, aleví i infantil el 15 de juny a Tarragona.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.