CAMPIONAT DE CATALUNYA BENJAMÍ, ALEVÍ, INFANTIL i CADET (fase prèvia)

0
377

El proper cap de setmana, 8 i 9 de juny, se celebrarà la Jornada Prèvia del Campionat de Catalunya Benjamí, Aleví, Infantil i Cadet a l’Estadi Municipal de Castellar del Vallés. El dissabte 8 es realitzaran les competicions per a les categories aleví i infantil, i el diumenge 9 les corresponents a les de benjamí i cadet. Es classificaran per a la Jornada Final les setze millors marques per categoria i prova, excepte en els concursos i en les proves de mig fons, en els quals es classifiquen dotze. La jornada final de la categoria cadet se celebrarà el proper 16 de juny a Lloret de Mar i les corresponents a les categories benjamí, aleví i infantil el 15 de juny a Tarragona.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.