LA TRAIL SENDERS DEL PENEDÈS DE LES CABANYES OBRE LES INSCRIPCIONS

0
533

Arriba la 2ona edició de la Trail Senders del Penedès que te lloc a les Cabanyes el proper 29 de setembre, organitzada per l’Ajuntament i la comissió organitzadora de la cursa de Sant Valentí.
La Trail consta de dues curses d’iniciació en el mon de la muntanya, la llarga de 12,7 kms i la curta de 5,5 kms.
El seu recorregut passa per senders mil·lenaris que unien i uneix cinc pobles de l’Alt Penedès: les Cabanyes, Vilobí, Font-rubí- Santa Fe i La Granada i en un marc preciós típic del Penedès, rodejats de vinyes que estaran en el seu auge desprès de la recollida de la verema, sent una cursa que no és gaire dura, un 80% són senders, amb un desnivell positiu de 144m i 149m negatius (293m de desnivell acumulat). El punt més baix és a 236m i el més alt a 298m, o sigui que està a l’abast de qualsevol atleta amb unes mínimes condicions físiques d’entrenament. D’altra banda, la Trail curta serà de 5,5 kms amb 54m de desnivell negatiu i 53m positius (108m de desnivell acumulat), el punt més baix està a 249m i el més alt a 277m, per aquells que no estan preparats per córrer la llarga.| El recorregut és molt enriquidor, compta amb vistes a tot el Penedès i part de l’Anoia, Baix Llobregat, i Garraf i amb la gran finestra per veure la muntanya de Montserrat al fons en varies part del circuït, a més de córrer pel costat de les vinyes també es passarà per una zona de bosc, amb parts de pujada i altres de recuperació. La cursa obre les inscripcions a partir del 3 de juny i es podran fer exclusivament a través de la web: www.atletisme.cat , i estarà controlada per Champion Chip. El preu de la inscripció es de 13 euros pels que lloguin el xip i 12 euros pels que tenen xip groc, per totes dues curses, amb un límit de 500 atletes a la llarga i 200 a la curta. A tots els participants se’ls obsequiarà amb una samarreta i buff tècnica de bona qualitat més obsequis de empreses col·laboradores . A la llarga Hi haurà 2 avituallaments al circuït i un a l’arribada. A la curta podran participar atletes a partir dels 8 anys i a la llarga a partir dels 14 anys. Compta amb tots els serveis, pàrquing, fisio, bar, lavabos,guarda-roba, fira del corredor el dissabte i diumenge, kms marcats, 3 premis per categoria, etc , i que aquesta edició passa a ser puntuable per la lliga internet de champion chip, una prestigiosa lliga que compta amb corredors de tot Catalunya. L’any passat la llarga va ser la primera cursa del Penedès amb més participació, repassant la primera edició es que va tancar inscripcions molts dies abans en la llarga que va tenir 425 inscrits, que a la curta va tenir 100 inscrits, va comptar amb una gran organització, que va comptar amb 80 voluntaris per tot el circuit. I també els organitzadors preparant actes paral·lels com entrenaments pel circuit que ja està marcat en taronja i una xerrada/presentació al setembre, esteu atents a la web faceboock i twitter de la cursa. Ja ho sabeu: ara teniu l’oportunitat de córrer i gaudir per senders i altres llocs que tenen una bellesa molt especial. Tota la informació de la cursa la trobareu a http://trailsendersdelpenedes.wordpress.com/ Joan Luque

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.