CAMPIONAT DE CATALUNYA JUVENIL-JUNIOR-PROMESA

0
489

El passat cap de setmana, 1 i 2 de juny, es van celebrar conjuntament els Campionats de Catalunya Juvenil, Júnior i Promesa a l’Estadi Municipal d’Igualada. Podem destacar algunes actuacions d’interès com els diferents rècords dels campionats aconseguits i la consecució de cinc mínimes pel Campionat del Món Juvenil de Donetsk i dos mínimes pel Campionats d’Europa Júnior que se celebraran a Rieti. Els atletes que han aconseguit mínima pel mundial juvenil són Gerard Mateu Porras (FCB) que va fer 13″87 a les semifinals de 110 tanques, Jordi Y. Matsuoka (CA Igualada) en llargada amb 7,30 m, Lahcen Ait Alibou (CE Penedès) als 3.000 metres amb una marca de 8’40”94, aquest tres registres també representen nous rècords dels campionats, i Miguel Alberto Blanco (FCB) que va fer mínima en martell amb 69,95 metres.| Han aconseguit mínimes per l’europeu júnior, Sergio Acera (AAC) en salt de llargada amb 7,49 i Albert Raga (JAS) en triple salt amb 15,44 metres. Els rècords dels campionats aconseguits en la categoria juvenil van ser a càrrec de Ingrid Andrés (CA Mollet) que va marcar 12”19 a la semifinal dels 100 m i 12”15 a la final, ambdues marques rècords dels campionats, i també va millorar el de 200 m amb 24”94, Alba Villaronga (ISS-L’H) que va marcar 14”26 als 100 m tanques i Javier Delgado (FCB) als 400 m tanques amb 53”67. A la categoria júnior, Bilal Nouali (AAC) va millorar el rècord dels campionats de llançament de javelina amb 62,60 metres i Cora Salas (FCB) el de llargada amb un salt de 6,02 metres, i a la categoria promesa, Clàudia Garcia (FCB) va saltar 1,79 m en alçada i Ester Montaner (CA Igualada) va marcar 54’53”77 als 10 km marxa.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.