Marco Cepeda i Raquel Parrado s’imposen a la 1a Sansi Sant Just Desvern

0
470

L’atleta Olímpic Marco Cepeda i la campiona de Catalunya Raquel Parrado han guanyat la 1a edició de La Sansi nocturna de Sant Just Desvern de 5km urbans que s’ha saldat amb un èxit de participació, organitzada pel Club La Sansi i la col·laboració de l’ajuntament de Sant Just Desvern, on es van esgotar els 1.020 dorsals 3 dies abans de la cursa. Cepeda va superar al marroquí Agouzal en el últim kilómetre. 2€ de cada inscripció aniran a l’obra social de Sant Joan de Deu.| En categories menors, han finalitzat més de 200 participants, en curses que han tingut la col·laboració del club atletisme Sant Just. Classificació Masculina: 1. Marco A. Cepeda– 15.54 2. Mohamed Agouzal (MAR) 16.07 3. Oscar Rodriguez – 16.43 Classificació femenina:
1. Raquel Parrado.– 18.11 2. María L. Muñoz – 20.00 3. Ester Reguant – 20.44

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.