CURSA SOLIDÀRIA AFNE

0
328

Corre per Etiòpia
El proper diumenge 2 de juny se celebrarà la primera edició de la Cursa Solidària AFNE amb el lema “Corre per Etiòpia” al Parc de Collserola, organitzada per l’Assoc iació de Famílies de Nens i Nenes d’Etiòpia ( AFNE ), i els beneficis de la cursa es destinaran a un projecte de cooperació amb Etiòpia.| La sortida tindrà lloc a les 09.30 hores a la Plaça Mireia d’Esplugues de Llobregat en direcció al Mirador dels Xipresos (inici sud del Passeig de les Aigües), anirà fins a Vil·la Paula, per enfilar-se a continuació per la drecera que mena al turó d’en Cors. La tornada se situarà per l’altra banda de Sant Pere Màrtir fins a la Plaça Mireia. Els beneficis recaptats amb les inscripcions es destinaran a un projecte de cooperació a Etiòpia. Es tracta del projecte Materno-Infantil a la localitat de Muketuri, gràcies al qual 275 nens i nenes reben educació infantil primària (dels 4 als 6 anys) i dos àpats diaris (esmorzar i dinar); alhora que 120 dones reben formació en horticultora i nutrició. L’Associació de Famílies de Nens i Nenes d’Etiòpia (AFNE) és una ONG laica sense ànim de lucre ni finalitats polítiques que treballa amb un doble objectiu. D’una banda, donar suport a les famílies adoptants a Etiòpia en tots els aspectes relacionats amb la postadopció. I de l’altra, finançar projectes de cooperació i desenvolupament en aquest país, orientats a millorar les condicions de vida de la infància.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.