CURSA SOLIDÀRIA AFNE

0
481

Corre per Etiòpia
El proper diumenge 2 de juny se celebrarà la primera edició de la Cursa Solidària AFNE amb el lema “Corre per Etiòpia” al Parc de Collserola, organitzada per l’Assoc iació de Famílies de Nens i Nenes d’Etiòpia ( AFNE ), i els beneficis de la cursa es destinaran a un projecte de cooperació amb Etiòpia.| La sortida tindrà lloc a les 09.30 hores a la Plaça Mireia d’Esplugues de Llobregat en direcció al Mirador dels Xipresos (inici sud del Passeig de les Aigües), anirà fins a Vil·la Paula, per enfilar-se a continuació per la drecera que mena al turó d’en Cors. La tornada se situarà per l’altra banda de Sant Pere Màrtir fins a la Plaça Mireia. Els beneficis recaptats amb les inscripcions es destinaran a un projecte de cooperació a Etiòpia. Es tracta del projecte Materno-Infantil a la localitat de Muketuri, gràcies al qual 275 nens i nenes reben educació infantil primària (dels 4 als 6 anys) i dos àpats diaris (esmorzar i dinar); alhora que 120 dones reben formació en horticultora i nutrició. L’Associació de Famílies de Nens i Nenes d’Etiòpia (AFNE) és una ONG laica sense ànim de lucre ni finalitats polítiques que treballa amb un doble objectiu. D’una banda, donar suport a les famílies adoptants a Etiòpia en tots els aspectes relacionats amb la postadopció. I de l’altra, finançar projectes de cooperació i desenvolupament en aquest país, orientats a millorar les condicions de vida de la infància.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.