Ja només queden 100 dorsals per la 1a Sansi Nocturna popular de 5kms a Sant Just Desvern 01/06/13

0
396

La Sansi de Sant Just Desvern del proper dissabte dia 1 a les 20.30h, organitzada pel Club Atletisme La Sansi amb la col·laboració de l’Obra social Sant Joan de Deu i Ajuntament de Sant Just Desvern, compta ja amb 800 inscrits i a hores d’ara queden disponibles els últims 100 dorsals. Serà una cursa popular de 5 quilòmetres per un circuit urbà, els participants rebran una samarreta tècnica 42k i una bossa d’obsequis d’espònsors com Coca Cola, Henkel, Powerade, Chupachups, Aneto… Les curses començaran a les 19.45h amb les proves dels més petits, i la prova absoluta a les 20.30h. Les últimes inscripcions a la cursa es poden fer al web www.santjust5k.com, on a més, trobareu tota la informació necessària.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.