Ja només queden 100 dorsals per la 1a Sansi Nocturna popular de 5kms a Sant Just Desvern 01/06/13

0
299

La Sansi de Sant Just Desvern del proper dissabte dia 1 a les 20.30h, organitzada pel Club Atletisme La Sansi amb la col·laboració de l’Obra social Sant Joan de Deu i Ajuntament de Sant Just Desvern, compta ja amb 800 inscrits i a hores d’ara queden disponibles els últims 100 dorsals. Serà una cursa popular de 5 quilòmetres per un circuit urbà, els participants rebran una samarreta tècnica 42k i una bossa d’obsequis d’espònsors com Coca Cola, Henkel, Powerade, Chupachups, Aneto… Les curses començaran a les 19.45h amb les proves dels més petits, i la prova absoluta a les 20.30h. Les últimes inscripcions a la cursa es poden fer al web www.santjust5k.com, on a més, trobareu tota la informació necessària.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.