IVª CANET RACE 2013

0
460

Aquest diumenge, Canet de Mar va tornar a celebrar, per quart any consecutiu, la Canet Race 10km i la I ª Canet Race 5km. Tot un esdeveniment per al Club organitzador i també per Canet de Mar. L´Associació Esportiva Canet, vol agrair sincerament la col·laboració prestada per les entitats participants, tant públiques i privades, l’ajuda i suport és vital per a realitzar amb èxit aquest tipus d’esdeveniments esportius.| És per això, que a través d’aquestes línies L’Associació Esportiva Canet vol fer públic el seu agraïment per l’ajuda rebuda de l’Ajuntament de Canet, Secretaria General de l’Esport, Diputació de Barcelona, Isostar, Bonusfly, Run Sports, Running.es, Two Nav, Cafe Quiosc, Atletisme Català, Free Run, Jamones Aljomar, El Corriol Triatló, FruitSa2Pe, Joieria Josep Gratovil, Restaurant 6Q, Kalise, Frankfurt Dani, Zamst, Spiridon L’Associació espera que l’esdeveniment hagi arribat al nivell esperat per tots, sens dubte, els membres de l’entitat es van bolcar perquè tot sortís el millor possible, i espera poder comptar amb la mateixa col · laboració per a propers esdeveniments. Així mateix, també fa extensible l’agraïment a tots els membres de la premsa presents aquell matí a la plaça universitat de Canet de Mar. La difusió oferta pels mitjans de comunicació ha propiciat que aquesta competició no es quedés només a la ciutat i la comarca, sinó que s’obrís a tots.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.