CAMPIONAT D’ESPANYA CADET PER SELECCIONS AUTONÒMIQUES

0
379

Catalunya, Campiona en Homes i Tercera en Dones
Anna Massa, Rècord de Catalunya de perxa amb 3,60 m
El passat dissabte 25 de maig, es va celebrar el Campionat d’Espanya Cadet per Seleccions Autonòmiques, organitzat pel Consejo Superior de Deportes, a Màlaga. Els atletes catalans han protagonitzat una destacada actuació. L’equip masculí ha renovat el títol i l’equip femení ha aconseguit la tercera posició.| A la categoria masculina l’equip català s’ha imposat amb gran claredat, aconseguint 6 primeres posicions individuals, 2 segons llocs i 4 tercers. Els vencedors de prova han estat Kevin Cerro amb 25’07”05 als 5.000 m marxa, Víctor Coll que va saltar 1,86 m en alçada, Mouad Mbarki s’ha imposat als 3.000 m amb 2’34”26, Ferran Aymerich ha estat el guanyador de la cursa de 100 metres amb 10’8 i Ramon Adàlia ha vençut en triple salt amb un registre de 13,37 metres. Les noies han aconseguit 4 primeres places individuals, 2 segon llocs i 3 tercers. Una de les protagonistes del campionat ha estat l’Anna Massa que ha millorat el seu propi rècord de Catalunya de salt amb perxa amb un registre de 3,60 metres. També han aconseguit la victòria Lluïsa Mitjà als 300 m tanques amb 44”60, Anna Asensi als 100 metres amb 12”34 i el relleu de 4X300 m amb un registre de 2’50”08 i un equip format per Ona Rossell, Anna Massa, Llum Gardella i Lluïsa Mitjà.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.