Prop de 800 participants a la 1a cursa popular del Masnou de 5km

0
346

Avui s’ha disputat la 1a cursa popular de 5km del Masnou, organitzada pel club La Sansi, amb la col·laboració de l’ajuntament i club nàutic del Masnou, amb sortida i arribada davant del club nàutic, en un recorregut atractiu de 5km pel passeig Marítim. La sortida l’ha donat el regidor d’ esports del Masnou Don Jordi Matas i la jugadora internacional de vòlei platja i madrina de la cursa Esther Ribera.| Tots els participants s’han endut una samarreta tècnica 42k, guants i una bossa amb obsequis dels patrocinadors principals com Coca-Cola, Henkel, Caldo Aneto i més sorpreses. Els guanyadors han sigut Manel Tornero del Club la Sansi i en dones Marina Bagur.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.