Prop de 800 participants a la 1a cursa popular del Masnou de 5km

0
435

Avui s’ha disputat la 1a cursa popular de 5km del Masnou, organitzada pel club La Sansi, amb la col·laboració de l’ajuntament i club nàutic del Masnou, amb sortida i arribada davant del club nàutic, en un recorregut atractiu de 5km pel passeig Marítim. La sortida l’ha donat el regidor d’ esports del Masnou Don Jordi Matas i la jugadora internacional de vòlei platja i madrina de la cursa Esther Ribera.| Tots els participants s’han endut una samarreta tècnica 42k, guants i una bossa amb obsequis dels patrocinadors principals com Coca-Cola, Henkel, Caldo Aneto i més sorpreses. Els guanyadors han sigut Manel Tornero del Club la Sansi i en dones Marina Bagur.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.