2º Cross Montjuic per la diversitat

0
698

2º Cross Montjuic per la diversitat que organitza v3rtice juntament amb l’Ajuntament de Barcelona, i que es celebrarà el proper 29 de juny a les 09.00h a la plaça de les Cascades (Montjuic). La cross és de 6km i es durà a terme a les 09.30h, abans hi haurà la cross infantil destinada a la diversió dels més petits. La 2º edició forma part de la Lliga Championchip i es preveu una participació màxima de 800 corredors. Us esperem el 29 de Juny per viure la gran festa de la cross, inflables, premis, cocktails i gelats, i moltes més sorpreses us esperen! Per a tots els col·lectius fem una promoció especial La inscripció la podeu fer mitjançant el següent link: http://eolymp.com/inscripcions/inscripcions.php?cursa=57310

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.