Suma’t a la 6a Cursa de La Maquinista, 5k i 10k solidàries, i molt més

0
490

La 6a Cursa de La Maquinista (5k i 10k), “la cursa de tothom, per la integració”, tindrà lloc el proper diumenge 9 de juny de 2013 a les 9h del matí, i suposarà la segona prova del circuit aliança. Una cursa solidària, i gratuïta per als discapacitats El traçat d’aquesta multitudinària cursa popular discorre, com és habitual, per un circuit urbà de cinc quilòmetres, al qual els participants donaran una o dues voltes, segons si participen a la modalitat 5k o 10k, i amb el centre comercial La Maquinista del districte barceloní de Sant Andreu com a punt de sortida i arribada.| Us hi podeu inscriure per internet fins el 4 de juny. O presencialment, a la carpa situada a la plaça Miró del centre comercial La Maquinista, de 10h a 22h, fins l’1 de juny: www.cursaintegraciolamaquinista.cat Gratuïta per a les dones sub40’. Totes les dones participants que puguin acreditar una marca inferior als 40 minuts en el rànking de la Challenge BCN 10K d’aquest 2013 tindran la inscripció gratuïta (cal enviar un e-mail a: zonavipevents@zonavipevents.com) Una bona colla d’atletes de renom s’han sumat ja a la 6a Cursa de La Maquinista. Són Carlos Castillejos, Mohamed Bembarka, Samir Ait Bouchamanne, Osmani Btami, Abderraman Ait Kamouch, Miguel Quesada, Nacho Cáceres, José Manuel Álvarez, Driss Lakhouaja, Inna Lebedieva, Marcos Cepeda, Sergio Enríquez, Benijo Ojeda, José Luis Blanco, Roger Roca, Jordi Escoriza, Ouaffa Hamani i Raduán Nouar, així com Roger Puigbó, Jordi Madera, José Antonio Castilla i Iván Honpanera, entre d’altres. Tots els participants obtindran la bossa del corredor amb una samarreta tècnica commemorativa, en el moment de recollir el dorsal, així com un entrepà i beguda, en acabar la prova. El servei de dutxes gratuït per als corredors serà al Pavelló Municipal Bon Pastor, situat a menys de 100 metres del centre comercial. Una cursa per a tothom: gratuïta per als discapacitats. Les inscripcions per als corredors i corredores discapacitats (físics i intel·lectuals) seran gratuïtes i podran fer-se efectives al mateix centre comercial (cal mostrar document acreditatiu en el moment de recollir el dorsal). Un euro per a la Fundació Cruyff. Un any més, la cursa popular de la Maquinista és una prova solidària. En aquesta sisena edició, tots els participants recolzen amb 1 euro del preu de la seva inscripció la tasca que realitza la Fundació Johan Cruyff amb nens discapacitats, mitjançant activitats esportives. Activitats lúdiques i solidàries. Durant el cap de setmana de la cursa (7, 8 i 9 de juny), el centre comercial La Maquinista albergarà diverses activitats organitzades en col·laboració amb la Fundació Johan Cruyff, amb l’objectiu de conscienciar sobre la integració de persones amb diferents discapacitats. També s’organitzaran diverses activitat lúdiques com ara un rocòdrom. El pàrking de La Maquinista és gratuït, i estarà disponible per als corredors, amics i familiars. Tots els locals de restauració del centre comercial estaran també oberts, tot el cap de setmana de la cursa, diumenge inclòs. Segona prova del circuit aliança. La 6a Cursa de La Maquinista, la Cursa de tothom, per la integració, està organitzada per La Maquinista i Zona Vip Events, amb el suport de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona, l’Ajuntament de Barcelona, esportcat i la Fundació Johan Cruyff. I compta amb el patrocini de l’aliança, SPORT, Màxima FM, Ibercaja i Coca-Cola. Cronometra Championchip. En aquesta 6à edició, els organitzadors esperen superar la xifra de 4.500 participants. La Cursa de La Maquinista d’aquest proper 9 de juny tanca la Challenge BCN 10k i suposa la segona prova del circuit aliança. El circuit aliança de curses populars inclou sis proves del calendari de 5k i 10k: La Nocturna Sport ciutat de l’Hospitalet (ja realitzada, el 27 abril), La Maquinista per la Integració (9 juny), Vila Olímpica (30 juny), la Gavà Nit Run (6 juliol), la Marató del Mediterrani (20 d’octubre) i la Sant Silvestre Sant Cugat (31 desembre). La participació en el circuit aliança és automàtica i gratuïta per als corredors propietaris del xip groc que facin efectiva la inscripció a les proves del calendari.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.