Creix el nombre de curses adherides a la iniciativa Corre per la Independència

0
415

Poques setmanes després d’haver anunciat la posada en marxa del circuit Corre per la independència, ja hi ha catorze curses que s’hi han adherit.
Les sis curses que ja s’han disputat -cinc d’adherides i una del circuit – ja suposen més de 2.500 participants !!!! Aquest proper cap de setmana es disputa la Duatló Bas Extrem a St. Esteve d’en Bas, i amb un caire menys competitiu la caminada Popular de Sants. Es pot consultar la llista sencera de curses que s’han adherit a la iniciativa a la web www.correperlaindependencia.cat. I si sou organitzadors també hi trobareu les instruccions per adherir-hi la vostra cursa.|

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.