2º Cross Montjuic per la diversitat

0
436

2º Cross Montjuic per la diversitat que organitza v3rtice juntament amb l’Ajuntament de Barcelona, i que es celebrarà el proper 29 de juny a les 09.00h a la plaça de les Cascades (Montjuic). La cross és de 6km i es durà a terme a les 09.30h, abans hi haurà la cross infantil destinada a la diversió dels més petits. La 2º edició forma part de la Lliga Championchip i es preveu una participació màxima de 800 corredors. Us esperem el 29 de Juny per viure la gran festa de la cross, inflables, premis, cocktails i gelats, i moltes més sorpreses us esperen | Per a tots els col·lectius fem una promoció especial La inscripció la podeu fer mitjançant el següent link: http://eolymp.com/inscripcions/inscripcions.php?cursa=57310

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.