Joan Ruvireta i Clàudia Galícia guanyen al triatló sprint de Sant Feliu de Guíxols

0
320

Doblet dels triatletes del Club Natació Vic-etb , Joan Ruvireta i Clàudia Galícia al triatló sprint de Sant Feliu de Guíxols
Sant Feliu de Guíxols va acollir una intensa diada de triatló a lo llarg del passat dissabte amb una sèrie al matí per no federats i tres series a la tarda de triatletes federats , tot plegat per una nova jornada de Lliga Nacional i Campionat de Catalunya per categories sota l’organització del Club Aquàtic Xaloc , la competició va arribar a la seva edició numero vint-i-quatre i ser el triatló més antic de Catalunya de distància sprint : 750 metres de natació a mar obert , 20 quilòmetres de ciclisme de carretera i 5 quilòmetres de cursa a peu.| A l’apartat competitiu nova demostració del bon estat de forma del Club Natació Vic-etb assolint les dues victòries absolutes, així a la categoria masculina tercer triomf absolut consecutiu a la Lliga pel triatleta de Centelles Joan Ruvireta (Club Natació Vic-etb ) amb un crono de 58 minuts clavats , 42 segons per davant del segon classificat absolut i primer sub-23 ,Lucas Mola (CD Fasttriatlón ) completant el podi el primer junior i tercer absolut Aleix Domènech ( Club Natació Olot ) . Per equips 1º CD Fasttriatlón (Mola-Baldellou-Carrasco) 2º Club Natació Vic-etb ( Ruvireta-Moreno-Serradesanferm) 3º Club Natació Prat-triatló ( Barrio-Chirico-Martínez). A la vessant femenina va reedita la seva victòria del l’any pasat la triatleta de Torelló , Clàudia Galícia (Club Natació Vic-etb ) amb un temps de 1 hora 9 minuts 10 segons , una avantatge de 1 minut 9 segons per davant de la segona classificada Sara Loehr (CD Fasttriatlón ) el tercer graó del podi per Mercè Tusell ( Club Natació Reus Ploms ).Per equips 1ª CD Fasttriatlón (Loehr-Pubill-Pardo) 2ª Centre Natació Mataró (Pellejero-Luna-Velasco) 3ª Triatló BCN-triforfun ( Villasante-Del Aguila-Estíbariz).

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.