Joan Ruvireta i Clàudia Galícia guanyen al triatló sprint de Sant Feliu de Guíxols

0
436

Doblet dels triatletes del Club Natació Vic-etb , Joan Ruvireta i Clàudia Galícia al triatló sprint de Sant Feliu de Guíxols
Sant Feliu de Guíxols va acollir una intensa diada de triatló a lo llarg del passat dissabte amb una sèrie al matí per no federats i tres series a la tarda de triatletes federats , tot plegat per una nova jornada de Lliga Nacional i Campionat de Catalunya per categories sota l’organització del Club Aquàtic Xaloc , la competició va arribar a la seva edició numero vint-i-quatre i ser el triatló més antic de Catalunya de distància sprint : 750 metres de natació a mar obert , 20 quilòmetres de ciclisme de carretera i 5 quilòmetres de cursa a peu.| A l’apartat competitiu nova demostració del bon estat de forma del Club Natació Vic-etb assolint les dues victòries absolutes, així a la categoria masculina tercer triomf absolut consecutiu a la Lliga pel triatleta de Centelles Joan Ruvireta (Club Natació Vic-etb ) amb un crono de 58 minuts clavats , 42 segons per davant del segon classificat absolut i primer sub-23 ,Lucas Mola (CD Fasttriatlón ) completant el podi el primer junior i tercer absolut Aleix Domènech ( Club Natació Olot ) . Per equips 1º CD Fasttriatlón (Mola-Baldellou-Carrasco) 2º Club Natació Vic-etb ( Ruvireta-Moreno-Serradesanferm) 3º Club Natació Prat-triatló ( Barrio-Chirico-Martínez). A la vessant femenina va reedita la seva victòria del l’any pasat la triatleta de Torelló , Clàudia Galícia (Club Natació Vic-etb ) amb un temps de 1 hora 9 minuts 10 segons , una avantatge de 1 minut 9 segons per davant de la segona classificada Sara Loehr (CD Fasttriatlón ) el tercer graó del podi per Mercè Tusell ( Club Natació Reus Ploms ).Per equips 1ª CD Fasttriatlón (Loehr-Pubill-Pardo) 2ª Centre Natació Mataró (Pellejero-Luna-Velasco) 3ª Triatló BCN-triforfun ( Villasante-Del Aguila-Estíbariz).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.