COPA D’EUROPA DE MARXA

0
470

Aquest diumenge 19 de maig s’ha celebrat la desena edició de la Copa d’Europa de Marxa Atlètica a Dudince, Eslovàquia. Els atletes catalans han protagonitzat una destacada actuació. Beatriz Pascual i Raquel González han aconseguit la tercera posició amb l’equip espanyol a la prova dels 20 km. Beatriz ha entrat en la novena posició marcant un temps de 1h32’54”, aconseguint mínima pel mundial de Moscou. Raquel González s’ha situat en el lloc dissetè amb 1h35’40”.| En homes, Jesús Àngel Garcia s’ha classificat en l’onzena posició de la cursa dels 50 km amb una marca de 3h52’38” aconseguint també marca mínima pel mundial, i Claudio Villanueva va entrar dotzè amb 3h52’40”, registre que representa millor marca personal i mínima per Moscou. A la classificació per equips, l’equip espanyol s’ha classificat en la quarta posició dels 50 km.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.