CAMPIONAT D’ESPANYA DE CLUBS

0
301

Aquest cap de setmana, 18 i 19 de maig, s´ha celebrat la segona jornada del Campionat d’Espanya de Clubs en les categories de Divisió d’Honor i Primera Divisió. A la Divisió d’Honor, el Futbol Club Barcelona s’ha imposat a l’encontre masculí celebrat a Burgos i a l’encontre femení celebrat a l’Estadi de Serrahima de Barcelona. Amb aquests resultats el FCB encapçala la classificació femenina i se situa en la segona posició de la femenina.| L’Agrupació Atlètica de Catalunya s’ha classificat en la segona posició a l’encontre masculí celebrat a Madrid i també en la segona a l’encontre femení de Barcelona. Amb aquests resultats es classifica en la sisena posició femenina i en la vuitena masculina. La Joventut Atlètica de Sabadell s’ha situat en la quarta posició a l’encontre celebrat a la capital del Vallès i es classifica en la setzena posició de la classificació general. Amb aquests resultats, tant el FC Barcelona com l’Agrupació AC disputaran la tercera i definitiva jornada en lluita pel títol, que se celebrarà el proper 2 de juny en encontre octogonal i a un atleta per prova. A la Primera Divisió, l’ISS-L’Hospitalet s’ha imposat a l’encontre femení que disputava com a local al Complex Esportiu de L’Hospitalet Nord i s’ha classificat en la tercera posició a l’encontre masculí celebrat a Madrid. Amb aquests resultats, se situa en la tercera posició femenina i la setena masculina. Seguint amb dones, l’Avinent Manresa ha vençut a l’encontre disputat a Alcorcón i se situa en la segona posició desprès de les dues jornades celebrades, el Lleida UA s’ha imposat a l’encontre celebrat a Monzón i se situa cinquè a la classificació general, i la Joventut Atlètica de Sabadell ha estat tercer a l’encontre que disputava com a local a Sabadell i es classifica en la dotzena posició general. Amb aquests resultats, L’Avinent Manresa, l’ISS-L’Hospitalet i el Lleida UA disputaran l’encontre final femení que disputa el títol i l’ascens a la Divisió d’Honor. L’ISS-L’Hospitalet també ho farà en la categoria masculina. L’encontre final se celebrarà el proper 3 de juny.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.