CAMPIONAT D’ESPANYA DE CLUBS

0
382

Aquest cap de setmana, 18 i 19 de maig, s´ha celebrat la segona jornada del Campionat d’Espanya de Clubs en les categories de Divisió d’Honor i Primera Divisió. A la Divisió d’Honor, el Futbol Club Barcelona s’ha imposat a l’encontre masculí celebrat a Burgos i a l’encontre femení celebrat a l’Estadi de Serrahima de Barcelona. Amb aquests resultats el FCB encapçala la classificació femenina i se situa en la segona posició de la femenina.| L’Agrupació Atlètica de Catalunya s’ha classificat en la segona posició a l’encontre masculí celebrat a Madrid i també en la segona a l’encontre femení de Barcelona. Amb aquests resultats es classifica en la sisena posició femenina i en la vuitena masculina. La Joventut Atlètica de Sabadell s’ha situat en la quarta posició a l’encontre celebrat a la capital del Vallès i es classifica en la setzena posició de la classificació general. Amb aquests resultats, tant el FC Barcelona com l’Agrupació AC disputaran la tercera i definitiva jornada en lluita pel títol, que se celebrarà el proper 2 de juny en encontre octogonal i a un atleta per prova. A la Primera Divisió, l’ISS-L’Hospitalet s’ha imposat a l’encontre femení que disputava com a local al Complex Esportiu de L’Hospitalet Nord i s’ha classificat en la tercera posició a l’encontre masculí celebrat a Madrid. Amb aquests resultats, se situa en la tercera posició femenina i la setena masculina. Seguint amb dones, l’Avinent Manresa ha vençut a l’encontre disputat a Alcorcón i se situa en la segona posició desprès de les dues jornades celebrades, el Lleida UA s’ha imposat a l’encontre celebrat a Monzón i se situa cinquè a la classificació general, i la Joventut Atlètica de Sabadell ha estat tercer a l’encontre que disputava com a local a Sabadell i es classifica en la dotzena posició general. Amb aquests resultats, L’Avinent Manresa, l’ISS-L’Hospitalet i el Lleida UA disputaran l’encontre final femení que disputa el títol i l’ascens a la Divisió d’Honor. L’ISS-L’Hospitalet també ho farà en la categoria masculina. L’encontre final se celebrarà el proper 3 de juny.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.