L’EQUIP FEMENÍ D’ISS – L’HOSPITALET ES CLASSIFICA PER LA FINAL DEL CAMPIONAT D’ESPANYA DE PRIMERA

0
446

Tal com es preveia la segona jornada del “Campeonato de Clubes de 1ª División” ha servit per confirmar a l’equip femení d’ISS – L’Hospitalet (foto gentilesa de Laura Valero) com un dels màxims aspirants a proclamar-se Campió d’Espanya de la categoria després de dominar de forma còmoda l’encontre disputat aquest diumenge al “Complex Esportiu L’Hospitalet Nord”.| Malgrat un parell de baixes per motius personals o per lesió, i molts canvis de prova les riberenques han realitzat una fantàstica competició superant per vint – i – sis punts al Super Amara Bat de San Sebastián, per vint – i – vuit al CEAT Tf Cajacanarias 1984 i per cent – cinc al Hinaco Monzón. Aquesta competició canviarà de format a la jornada final que tindrà lloc el proper 8 de juny a seu a determinar ja que es passa de dos atletes per prova a un; malgrat el fons d’armari d’ISS – L’Hospitalet competir a un sòl atleta per prova beneficia a les riberenques que miren amb optimisme el retorn a la màxima categoria nacional. Fins a 10 primers llocs han aconseguit les noies d’ISS – L’Hospitalet amb doble triomf per Oydiya Oji (foto gentilesa de Joan Vico) en 100 i 200 metres llisos amb 12”16 i 25”17 respectivament; per la juvenil Sònia Nasarre que al seu primer 400 metres llisos de la temporada s’ha quedat a les portes de la marca mínima de participació pels Campionats del Món Juvenils amb 57”38; espectacular cavalcada de Victòria Sauleda en 800 metres llisos quedant-se a poques centèsimes de la seva millor marca personal, 2’08”28 ha estat el seu registre; Judit Pérez ha dominat els 3000 metres llisos amb 10’19”60 per davant de la seva companya de club Noèlia Ferruz que amb 10’26”83 millorava la seva marca personal; Sònia Godall guanyava el llançament del disc amb 42m57 i era tercera en llançament del martell amb 42m71; Lídia Pons té una regularitat impressionat en llançament del martell, ha guanyat amb 47m09; Laia Solà torna a entrenar amb ganes, i això es nota, dominadora del llançament de la javelina amb 36m32; las darreres victòries han estat pels relleus de 4 x 100 metres llisos (Cristina Bailón, Laura Valero, Alba Román i Anna Obradors) i de 4 x 400 metres llisos (Victòria Sauleda, Adriana Muñoz, Noèlia Ferruz i Elisabet Martínez) amb 51”31 i 4’09”89 respectivament. Segones posicions per Lorena Pedrero en 5000 metres marxa amb 27’19”50, en aquesta prova ha estat desqualificada Alícia Castejón quant marxava a la tercera plaça; per Marta Vílches en 100 metres tanques amb 15”33 pocs minuts després d’estar tercera en 400 metres tanques; per la cadet Laura Chamero en triple salt amb 11m15 en un concurs molt estrany amb tres nuls sobre quatre intents i Anna Ruiz sumava a la segona posició en llançament del pes amb 10m30 la quarta en 100 metres tanques amb 16”95. Van estar terceres Laura Valero en 400 metres llisos amb 1’01”25; Dasha Malevich en salt d’alçada amb 1m55, fantàstic comportament d’aquesta joveníssima atleta que ha patit una important lesió aquest hivern que li ha impedit entrenar en condicions; també tercera posició per Aintzane Castarlenas en salt amb perxa amb 3m20 superant a Bet Griful que ha estat quarta amb 3m00. La resta de l’equip ha estat format per Anna Obradors quarta en 100 metres llisos amb 12”52 (hauria estat millor marca personal si no hagués bufat el vent a favor); Neus Camins era cinquena en 200 metres llisos amb 26”44 (millor marca personal); Elisabet Martínez encetava el seu primer 800 metres llisos de la temporada amb la quarta posició i uns boníssims 2’19”01; Amina Maria Álvarez ha estat quarta en 1500 metres llisos amb 4’55”03 i la seva companya d’entrenaments Noèlia Alcón era sisena amb 5’02”38; Elena Blanco ha estat quarta en 400 metres tanques amb 1’12”03; Cristina Bailón i Clara Sisquella han estat cinquena i sisena en salt de llargada amb 4m81 i 4m69 respectivament; altra jove de la pedrera, Elisabet Zeberio, era quarta en triple salt amb 10m77 (millor marca personal); Judit Gálvez tornava a la competició amb la quarta posició en llançament del pes amb 10m19; Ivanna Llobet era cinquena en llançament de la javelina amb 27m68 i Sandra Ocete vuitena en llançament del disc amb 21m70.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.