CAMPIONAT D’ESPANYA DE CLUBS

0
298

Aquest cap de setmana, 18 i 19 de maig, se celebrarà la segona jornada del Campionat d’Espanya de Clubs en les categories de Divisió d’Honor i Primera Divisió. En aquesta segona jornada es disputen encontres quadrangulars a dos atletes per prova i club, i definirà la composició de la tercera jornada on es decidiran els títols, ascensos i permanències. A la Divisió d’Honor els encontres es disputaran el dissabte en jornada de tarda. El Futbol Club Barcelona i l’Agrupació Atlètica de Catalunya competiran a l’encontre femení de l’Estadi de Serrahima de Barcelona. En homes, la Joventut Atlètica de Sabadell competirà com a local a l’Estadi Josep Molins de Sabadell, el FC Barcelona es desplaça a Burgos i l’Agrupació AC a Madrid.| A la Primera Divisió els encontres es disputaran en jornada matinal de diumenge. L’ISS-L’Hospitalet viatjarà a Madrid per a disputar l’encontre masculí i competirà com a local a l’encontre femení que se celebrarà al Complex Esportiu de L’Hospitalet Nord. Seguint amb la categoria femenina, la JA Sabadell també exercirà de local a l’encontre de Sabadell, l’Avinent Manresa es desplaçarà a Madrid i el Lleida UA a Monzón.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.