Ja estan obertes les inscripcions de La Vertical Running Penedès, 1-6-13

0
435

Neix al Penedès la Verical Running Penedès amb la innovació a la comarca de ser curta i de pura pujada molt intensa. Surt del barri Can Torrés a 201m al costat de Sant Pere Molanta i enseguida agafa el corriol que porta als atletes al cim del Papiol situat a 383m, durant 2 kms amb 200m de pur desnivell aprox., en la qual la primera part va pujant i es pot corre bastant ràpid, però la part que posarà als atletes a proba de les seves forces i cames és el tram final l’últim km, tot un repte, curta però intensa, al cim hi haurà el control d’arribada i avituallament líquid, a més de gaudir de unes vistes impressionant.| La cursa està organitzada per Espai Running i es celebrarà el dissabte 1 de juny. La sortida serà individual cada 30 segons a l’estil cronoescalada, i la sortida del primer corredor serà a les 18:00h. Les inscripcions ja estan obertes, i es tancaran el 25 de maig, o bé quan s’arribi als 100 inscrits privilegiats. Les inscripcions només es faran de forma presencial a Espai Running (veure reglament a www.espairunning.com pels atletes de la comarca i per telèfon pels atletes de fora 938175440 o al correu electrònic eloi@espairunning.com La recollida de dorsal serà el mateix dia de la cursa de 16:30 a 17:30, en aquell moment també es donarà l’hora de sortida adjudicada a cada participant. A les 17:45 hi haurà el briefing de la cursa on la assistència dels participants és obligatòria. Al final hi haurà avituallament sòlid i líquid, entrega de trofeus, música en directe, dj, cervesa, botifarra, i molt bon rollo… animeu-vos, només per valents!

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.