Ja estan obertes les inscripcions de La Vertical Running Penedès, 1-6-13

0
363

Neix al Penedès la Verical Running Penedès amb la innovació a la comarca de ser curta i de pura pujada molt intensa. Surt del barri Can Torrés a 201m al costat de Sant Pere Molanta i enseguida agafa el corriol que porta als atletes al cim del Papiol situat a 383m, durant 2 kms amb 200m de pur desnivell aprox., en la qual la primera part va pujant i es pot corre bastant ràpid, però la part que posarà als atletes a proba de les seves forces i cames és el tram final l’últim km, tot un repte, curta però intensa, al cim hi haurà el control d’arribada i avituallament líquid, a més de gaudir de unes vistes impressionant.| La cursa està organitzada per Espai Running i es celebrarà el dissabte 1 de juny. La sortida serà individual cada 30 segons a l’estil cronoescalada, i la sortida del primer corredor serà a les 18:00h. Les inscripcions ja estan obertes, i es tancaran el 25 de maig, o bé quan s’arribi als 100 inscrits privilegiats. Les inscripcions només es faran de forma presencial a Espai Running (veure reglament a www.espairunning.com pels atletes de la comarca i per telèfon pels atletes de fora 938175440 o al correu electrònic eloi@espairunning.com La recollida de dorsal serà el mateix dia de la cursa de 16:30 a 17:30, en aquell moment també es donarà l’hora de sortida adjudicada a cada participant. A les 17:45 hi haurà el briefing de la cursa on la assistència dels participants és obligatòria. Al final hi haurà avituallament sòlid i líquid, entrega de trofeus, música en directe, dj, cervesa, botifarra, i molt bon rollo… animeu-vos, només per valents!

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.