REGALS PER ALS PARTICIPANTS I SORTEJOS A FACEBOOK, PARTICIPA

0
311

Arriba la IV Canet Race 10Km, una cursa que busca ser diferent i innovadora.
Per això aquest any hem pensat a canviar la típica samarreta i ,amb la col·laboració de BONUSLFLY , obsequiar a tots ( sí , sí absolutament a TOTS) els participants i voluntaris amb una estada per a 2 persones de 3 nits, 4 dies, a Venècia i voltants a un hotel de 3 o 4 estrelles, amb esmorzar inclòs, còctel de benvinguda i guia a la seva disposició. En aquest cas, el corredor i el seu acompanyant només hauran de preocupar-se del viatge i d’abonar una taxa d’activació de la reserva de 60 euros per a les 2 persones (disposen de 30 dies per activar i 15 mesos per gaudir-ne). I si es vol, es pot cedir l’obsequi a algú aliè a la cursa, la única condició a l’hora d’activar el pack és que siguin 2 persones.| Així doncs, el diumenge 26 de maig a les 10h tens una cita esportiva a Canet de Mar, una bonica població de la costa del Maresme. El circuit, de 5 quilòmetres, que discorre íntegrament pels carrers del municipi és irregular per un constant puja i baixa. Però no deixa de ser molt atractiu i fins i tot ràpid per aquells corredors que saben administrar les seves forces correctament. Per aquesta edició s’ha inclòs també una carrera de 5 quilòmetres que es farà paral·lela amb la de 10, és a dir, hi haurà opció de donar 1 o 2 voltes. Les inscripcions es tancaran en arribar a 800 participants sumant ambdues proves.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.