REGALS PER ALS PARTICIPANTS I SORTEJOS A FACEBOOK, PARTICIPA

0
401

Arriba la IV Canet Race 10Km, una cursa que busca ser diferent i innovadora.
Per això aquest any hem pensat a canviar la típica samarreta i ,amb la col·laboració de BONUSLFLY , obsequiar a tots ( sí , sí absolutament a TOTS) els participants i voluntaris amb una estada per a 2 persones de 3 nits, 4 dies, a Venècia i voltants a un hotel de 3 o 4 estrelles, amb esmorzar inclòs, còctel de benvinguda i guia a la seva disposició. En aquest cas, el corredor i el seu acompanyant només hauran de preocupar-se del viatge i d’abonar una taxa d’activació de la reserva de 60 euros per a les 2 persones (disposen de 30 dies per activar i 15 mesos per gaudir-ne). I si es vol, es pot cedir l’obsequi a algú aliè a la cursa, la única condició a l’hora d’activar el pack és que siguin 2 persones.| Així doncs, el diumenge 26 de maig a les 10h tens una cita esportiva a Canet de Mar, una bonica població de la costa del Maresme. El circuit, de 5 quilòmetres, que discorre íntegrament pels carrers del municipi és irregular per un constant puja i baixa. Però no deixa de ser molt atractiu i fins i tot ràpid per aquells corredors que saben administrar les seves forces correctament. Per aquesta edició s’ha inclòs també una carrera de 5 quilòmetres que es farà paral·lela amb la de 10, és a dir, hi haurà opció de donar 1 o 2 voltes. Les inscripcions es tancaran en arribar a 800 participants sumant ambdues proves.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.