Albert Pineda (JAS) i Jordina Morillo (JAS) guanyen el 7è Cros Popular de La Salut

0
482

Els dos atletes locals completen en primera posició les tres voltes al circuit. Manel Guillem i Núria Ramírez en veterans, i David Domínguez i Irene Montes a la prova infantil, són els altres guanyadors del cros
Els atletes de la Joventut Atlètica Sabadell (JAS) han estat un any més els grans dominadors del Cros Popular de La Salut, que complia la seva 7a edició. Cinc dels sis podis han estat encapçalats per atletes de la JAS, destacant per damunt de la resta, les victòries de l’Albert Pineda i la Jordina Morillo a la prova absoluta. Per Morillo ha estat la seva primera participació en aquest cros. Arribar i moldre. “Molt contenta, perquè ha estat una cursa molt dura, sobretot a la zona de pujada del circuit”, ha comentat l’atleta local. Els podis del cros absoluts els ha completat Feliu Esteva (JAS) i Domènec Peret (Finisher) a la prova masculina, i Andrea Guimerà (Club Natació Sabadell) i Carla Toro (JAS) a la femenina. | Prèviament, s’han disputat les curses infantils i de veterans (+35 anys). En la primera, el podi masculí l’han format David Domínguez (JAS), Roger Pérez (Col·legi Tarrés) i Martí Manyosa (JAS), mentre que el femení ha estat íntegrament per a atletes de la JAS; Irene Montes, Paula Toro i Marta Romances. I per últim, a la cursa de veterans, victòria també per a un atleta de la JAS, Manel Guillem, que ha repetit triomf, acompanyat per José Antonio Escamilla (Slop) i Daniel Peula. La prova de veteranes ha estat l’única no guanyada per atletes de la JAS. En aquest cas, el podi ha estat per a tres atletes de l’Slop Català Sabadell. Victòria per a Núria Ramírez, mentre que Isabel Oliván i Núria del Pozo han acabat en segons i tercera posició, respectivament.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.