La 4ª edició de la Cursa Pont Del Diable, èxit de particiapació femenina.

0
454

– Roger Serrano i Anahi Herrera guanyadors dels 10k.

La quarta edició de la Cursa de Muntanya Pont del Diable, ha reunit 460 atletes.
Aquest diumenge 12 de Maig s’ha celebrat la quarta edició, un any més aquesta prova es disputa en un entorn privilegiat marcat per la presència del gran monument romà. El guanyador ha estat Roger Serrano del CA RunnersWorld TGN (Campió d’Espanya en Duatlón Cross) amb un temps de 39:07 que es va imposar en aquest recorregut de 10k per davant de Victor Gonzalez CE Trail Tarraco i Javier Martinez del Triatló Tarragona els qui van completar el podi. En categoria femenina la primera va ser Anahi Herrera mentre que la segona va ser Cinta Golorons i va completar el podium Ana Fernández del CA RunnersWord TGN. La sortida de la competició va tenir lloc a les 10h davant del local dels Castellers de Sant Pere i Sant Pau, entitat co – organitzadora de la cita. La carrera va transcórrer per la Rambla de Sant Pere i després es va dirigir als voltants del Pont del Diable, marcat pel terreny muntanyenc.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.