5ª edició de la Mitja Marató i 10 km de Tossa de Mar,

0
519

Aquest diumenge 12 de Maig de 2013 tindrà lloc la 5ª edició de la Mitja Marató i 10 km de Tossa de Mar, El Run Festival de la Costa Brava que un any més es consolida dins el calendari de curses en ruta de Catalunya amb més de 800 corredors que estaran a la línia de sortida ubicada en el passeig de mar de Tossa de Mar. És gairebé impossible classificar la Mitja Marató de Tossa de Mar, ja que no és realment una cursa de muntanya, encara que presenta uns 500 metres de desnivell positiu acumulat; tampoc és una mitja tradicional pel perfil del seu recorregut, encara que es desenvolupi totalment en asfalt. Potser la prova sigui simplement ‘incomparable’, com així ho afirmen els organitzadors de l’esdeveniment, ja que el marc i l’entorn que l’envolta la fan especial.| La prova destaca per les bondats d’un recorregut excepcional vorejant el mar mediterrani, els serveis al participant i un ambient familiar i popular que aporten tots els ingredients per gaudir d’un dia d’esport, sol i platja a la Costa Brava catalana.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.