La IX Cursa de Cantonigròs -Memorial Ramon Oliu

0
417

La IX Cursa de Cantonigròs -Memorial Ramon Oliu- d’enguany, 2013, la celebrarem el proper diumenge 9 de juny.
Per a qui vulgui gaudir corrent una cursa gratuïta en un paratge excepcional, ja pot apuntar-s’ho a la seva agenda esportiva. Com sabeu, la cursa de Cantonigròs es fa cada any com a homenatge al desaparegut Ramon Oliu, creador de la primera marató popular que es va celebrar a Catalunya i a tot l’Estat l’any 1978 a Palafrugell, i de la qual se’n va derivar tot el que coneixem avui com el món popular del córrer. (Petita semblança més avall) La cursa és de 10 quilòmetres. El recorregut és fa per una pista forestal amb sortida i arribada a Cantonigrós (amb un curt tram d’asfalt pel poble), la població a prop de Vic on va néixer l’Oliu, i és caracteritza per ser eminentment popular i no competitiva.| Enguany, i com els darrers anys, hi haurà també dues curses infantils: una de 800 metres a les 9,15 i una altra de 2.500 a les 9,30, abans de la prova dels 10 kms que començarà a les 10. Les inscripcions per a totes les curses seran gratuïtes. Detalls: IX Cursa de Cantonigròs – Memorial Ramon Oliu Dia:diumenge 9 de juny de 2013 Lloc: Cantonigròs Distància: 10 quilòmetres Hora sortida: 10,00 del matí Curses infantils: 800 metres per a nens i nenes de 2 a 9 anys (sortida a les 9,15) 2.500 metres per a nens i nenes de 10 a 14 anys (sortida a les 9,30) Caire de totes les curses: No competitives Inscripcions: Gratuïtes Recollida de dorsals: Abans de la cursa, en el lloc de la sortida (Camp de futbol) Premis: No. Avituallaments: Qm.5 i arribada. (Infantils: arribada) Degustació gratuïta: Productes de la terra en acabar la cursa a Can Colom Vestuari i Dutxes: Camp de futbol Guarderia: Servei gratuït per facilitar que els pares corrin la cursa de 10 kms Pàrquing: A dojo. (Excepte als voltants de la sortida/arribada, on es prega no fer-ho) Forma d’inscriure’s: Per internet enviant les dades següents al correu memorialro@yahoo.es Vull inscriure’m a la IX Cursa de Cantonigròs (9 de juny 2013) Nom: Cognoms: Edat: Sexe: Població: ……………………………………………………………………………………. Així mateix, vull inscriure al/s nen/s Nom: Cognoms: Edat: Sexe: ……………………………………………………………

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.