Entrena amb Jaume Leiva al matí i amb Carles Castillejo a la tarda

0
465

Els adidas running day s’han convertit en la més pràctica (i barata) de les escoles de running per populars. Pots millorar els teus coneixements sobre planificació d’entrenaments, estiraments, nutrició, material esportiu i, el punt feble dels corredors, la musculació. Et regalen les gomes perquè facis a casa els exercicis que t’expliquen i que de veritat és el que et farà millorar i és que el 95% dels corredors està sobreentrenado cardiovascularment i en canvi té dèficit a nivell de força muscular. El adidas running day se celebra aquest dissabte 11 de maig a Barcelona en dos torns (matí i tarda) perquè es pugui adaptar als horaris de tot el món. | L’equip de tècnics dels adidas running day, amb Fran Torralba i Rafa Villaroel al capdavant, et respondran a més tots els teus dubtes. I, a més, aquesta vegada el adidas running day tindrà un doble luxe. Els dos millors corredors de fons de Catalunya estaran presents. En el torn de matí estarà present Jaume Leiva i per la tarda el maratonià olímpic Carles Castillejo. Tot un matí aprenent trucs per a corredors i 100% benèfica (costa només 3 EUR, que van per Aldees Infantils).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.