CAMPIONAT DE CATALUNYA DE RELLEUS DE PROMOCIÓ

0
309

Cinc Rècords de Catalunya aconseguits
ResultatsFotos
Aquest dissabte 4 de maig s’ha celebrat la Jornada Final del Campionat de Catalunya de Relleus en les categories cadet, infantil, aleví i benjamí a l’Estadi Municipal Josep Mª Pallàs de Vic. Ha estat una extraordinària matinal atlètica amb la consecució de cinc rècords de Catalunya.| A la prova dels 4X80 metres infantil femení, el CE Universitatari ha millorat el rècord català a la semifinal amb un temps de 41″61 i un equip format per Orianne Atance, Maria de Mingo, Sara Gallego i Lola Martinez, però a la final, ha estat el UE Terrassa qui ha aconseguit el títol amb un registre de 41″53 que millorava el recent rècord, i amb un equip format per Belen Heredia, Julia Palacin, Julia Puerta i Anna Sasot. Seguint amb la categoria infantil, s’han millorat els rècords de 4X200 m tant a la categoria masculina com a la femenina. En nois, ha estat el Cornellà At. qui ha marcat 1’47″29 amb un equip format per Bernat Canet, Miguel Garcia, Ivan Lopez i Alex Valverde. En noies, l’equip vencedor amb rècord ha estat el CE Universitatari que ha fet 1’50″41 amb un equip format per Orianne Atance, Maria de Mingo, Sara Gallego i Claudia Ruffo. A la categoria cadet, el Girona C. Brava-CAP ha millorat el rècord català de 4X300 m femení amb un registre de 2’51″79 i un equip format per Llum Gardella, Anna Massa, Lluisa Mitja i Judith Soler.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.