CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CLUBS

0
303

CRITÈRIUM CATALÀ DE CLUBS 2013
El proper diumenge 5 de maig se celebrarà la jornada final del Campionat de Catalunya de Clubs – Critèrium Català de Clubs 2.013. Aquesta final es disputa a programa complet i a un atleta per prova en jornada de matí per a les finals C i D, i en jornada de tarda per a les finals A i B. La Final A se celebrarà a Estadi de Serrahima de Barcelona, l’encontre corresponent a la final B a l’Estadi Municipal de Can Llobet de Barberà del Vallès, la C a l’Estadi Josep Pla Arbonès de Palafrugell i la D a l’Estadi Municipal Can Dragó de Barcelona.| El Futbol Club Barcelona és l’actual campió, ja que va aconseguir el títol la temporada passada tant a la categoria masculina com a la femenina.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.