Obertes les inscripcions per a la 6a Cursa de La Maquinista

0
477

La Cursa de La Maquinista (5k i 10k)
–“la cursa de tothom, per la integració”– tindrà lloc el proper diumenge 9 de juny de 2013 a les 9h del matí, i suposarà la segona prova del Circuit Aliança
Superada la cursa Nocturna de l’Hospitalet, la següent prova del calendari del Circuit Aliança serà la 6a Cursa de La Maquinista –la Cursa de tothom, per la integració–, en la seva doble modalitat de 5k i 10k, que tindrà lloc el proper diumenge 9 de juny, a les 9h del matí.| Us hi podeu inscriure per internet, des d’ara mateix fins el 4 de juny. O presencialment, a partir del 6 de maig, a la carpa situada a la plaça Miró del centre comercial La Maquinista, de 10h a 22h, fins l’1 de juny. www.lamaquinista.com/W/do/centre/cursaintegraciolamaquinista Com és habitual, el traçat d’aquesta multitudinària cursa popular discorrerà per un circuit urbà de cinc quilòmetres, al qual els participants donaran una o dues voltes, segons si participen a la modalitat 5k o 10k, i amb el centre comercial La Maquinista del districte barceloní de Sant Andreu com a punt de sortida i arribada. Una cursa per a tothom: gratuïta per als discapacitats Les inscripcions per als corredors i corredores discapacitats (físics i intel·lectuals) seran gratuïtes i podran fer-se efectives a partir del 4 de maig al mateix centre comercial (caldrà mostrar document acreditatiu en el moment de recollir el dorsal). (continua…) 1  Un any més, la cursa popular de la Maquinista és una prova solidària. En aquesta sisena edició, una part de la recaptació es destinarà als projectes solidaris de la Fundació Johan Cruyff. Durant el cap de setmana de la cursa (8 i 9 de juny), el centre comercial La Maquinista albergarà diverses activitats organitzades en col·laboració amb la Fundació Johan Cruyff i la Fundació AMIBA, amb l’objectiu de conscienciar sobre la integració de persones amb diferents discapacitats. Segona prova del Circuit Aliança La 6a Cursa de La Maquinista –la Cursa de tothom, per la integració– està organitzada per La Maquinista i Zona Vip Events, amb el suport de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona, l’Ajuntament de Barcelona, esportcat i la Fundació Johan Cruyff. I compta amb el patrocini de l’aliança, SPORT, Màxima FM, Ibercaja, Coca-Cola i DIR. Cronometra Championchip. En aquesta 6à edició, els organitzadors esperen superar la xifra de 4.500 participants. La Cursa de La Maquinista d’aquest proper 9 de juny tanca la Challenge BCN 10k i suposa la segona prova del Circuit Aliança. El Circuit Aliança de curses populars inclou sis proves del calendari de 5k i 10k: La Nocturna Sport ciutat de l’Hospitalet (ja realitzada, el 27 abril), La Maquinista per la Integració (9 juny), Vila Olímpica (30 juny), la Gavà Nit Run (6 juliol), la Marató del Mediterrani (20 d’octubre) i la Sant Silvestre Sant Cugat (31 desembre). La participació en el Circuit Aliança és automàtica i gratuïta per als corredors propietaris del xip groc que facin efectiva la inscripció a les proves del calendari.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.