Molt bona participació a les curses de Sant Josep de Montblanc 2013

0
395

500 participants han participat a les curses a l’ermita de Sant Josep de Montblanc que té lloc cada primer de maig.
Les curses de Sant Josep de l’1 de maig organitzades pel Club Atlètic Montblanc han comptat de nou amb molta participació. Uns 500 corredors i corredores s’han aplegat per participar a la 36a Cursa de Fons i a la 19a Cursa Popular a l’Ermita de Sant Josep de Montblanc.| Tot i la incertesa del temps que a primera hora amenaçava pluja, finalment a l’hora de la cursa el sol va sortir, cosa que va animar a tenir molt bona participació, especialment a la cursa popular, amb 225 inscrits, sent l’edició amb més participació. A la cursa de fons han participat unes 270 persones de les 300 inscrites que era el límit fixat per la organització. La cursa de fons ha estat guanyada en categoria masculina per Manuel Torres Alcazar amb un temps de 35:36 de Vilafranca del Penedès. Manuel Torres ha estat el guanyador de les edicions del 2011 i 2012. I en categoria femenina per Cristina Fargas del FACVAC de Valls amb un temps de 45:25. L’arribada a l’ermita el CAM ha obsequiat a tots els corredors amb records i un generós esmorzar. Posteriorment s’han donat els premis dels guanyadors i s’ha sortejat diversos regals. Així doncs, participació, trofeus, premis, quilòmetres, fang, cansament i satisfacció en la que ja és una clàssica: la cursa a l’ermita de Sant Josep que organitzada pel Club Atlètic Montblanc.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.