LA MITJA TERRASSA AGRAEIX EL SUPORT REBUT

0
420

L’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa tanca els actes de la catorzena edició de la Mitja marató amb el dinar de patrocinadors.
El passat mes de gener, Terrassa va acollir la catorzena edició de la Mitja Marató de Terrassa i vuitena Cursa Santi Centelles (5 km), curses organitzades per l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT). L’evolució que ha experimentat aquesta prova esportiva des dels seus inicis ha estat molt rellevant. Una mitja marató que s’ha convertit en referent dins del calendari de curses atlètiques, i s’ha consolidat com un dels esdeveniments esportius més importants per la nostra ciutat. Les estadístiques confirmen la importancia adquirida, amb un increment important en quan a participació des de que en l’any 2000 es va celebrar la primera edició de la Mitja Terrassa, que va arribar al miler de participants davant els 3.600 atletes que van prendre sortida la darrera edició.| Un altra punt a destacar ha estat la consecució d’un dels objectius dels organitzadors, l’increment de la participació femenina i local, promogut amb diferents accions destinades a assolir aquest repta (entrenaments dirigits i destinats només per a dones). L’AEMMT també destaca pel seu caure solidari. Sensibilitzats per l’actual situació econòmica, en aquesta darrera edició, s’han establert condicions especials per les persones en situació d’atur que han pogut gaudir d’un 50% de descompte en la inscripció a la cursa. De la mateixa forma que es va crear un banc d’aliments per distribuir, a través de Creu Roja, entre les persones més necessitades. Sens dubte, l’AEMMT ha comptat amb la importantíssima col·laboració dels seus patrocinadors que fan possible el poder continuar endavant amb aquest esdeveniment esportiu i social tant important pe la nostra ciutat. Un dels darrers actes de cada edició de la Mitja Terrassa i Cursa Santi Centelles és el dinar de patrocinadors, autoritats i premsa local. Amb aquest acte l’organització vol agrair aquest important recolzament que permet continuar celebrant noves edicions i que, de forma conjunta, ha fet possible el gran nivell i prestigi amb el que compta actualment la Mitja Marató de Terrassa. L’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa vol agrair a totes aquestes persones i entitats la seva valuosa aportació.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.